Death Nova Публикувано Октомври 23, 2007 Публикувано Октомври 23, 2007 Взех си един ефект на Digitech, Death Metal. Искам да попитам аналогов ли е или цифров. Също и какъв адаптер мога да ползвам за захранването му. В упътването пише, че трябва да се ползват специални, на Digitech или може и обикновен от 9 волта. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 естествено че може "обикновен" но трябва да е стабилизиран - на всеки ефект пише че работи само с адаптер на производителя с цел продажба на скъпи адаптери другото мисля че можеш да го видиш от гоогле и ти се чудя с какъв акъл вземаш нещо което не знаеш какво е ???????? Цитирай
Hantov Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Ами и аз имах такъв и с него ми дадоха книжка с ефектите на Диджитек. Дет метъл-а е в секцията с аналоговите. От там стигнах до извода, че е такъв. Grunge, Bad Monkey, Screaming Blues и те бяха там . Хубави неща Цитирай
trolla Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 то4но така Хантов - и аз от книжката на моя digitech metal master видях Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Искам да попитам аналогов ли е или цифров Ами на книжката от моя дилей пише че си е аналогов... така че да се надяваме на написаното... ПС: имам един драйв пак на същата фирма и звучи мнооооооо добре... Цитирай
PRIMO Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 аз пък бях останал с впечатлението че камиончетата са аналогови, а процесорите - цифрови. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 винаги има изключения и за 2те например 95% от камиончетата дилей са цифрови, а има и аналогови мултиефекти (във вид на процесор) Цитирай
Recommended Posts