vasko321 Публикувано Октомври 23, 2007 Публикувано Октомври 23, 2007 Здравейте! Ако някой с по-развит музикален слух има желание да ми помогне с определянето на 4 акорда от 1 песен нека пише тук или skype: kid_durango . Благодаря предварително. Песента е The Bird на I shine. На сайта им може да я чуете, но проблемът е, че версията, която ме интересува е друга, която май няма къде да намерите. Предполагам е и против правилата да давам линкове към песни, затова се налага да се свържете с мен или аз със вас Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 прати я на diliannedev@abv.bg , може да те уредя Цитирай
puff4e Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Ами аз мога да пробвам,мейла ми е puff4e@abv.bg... Цитирай
puff4e Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Здравей,ми те са само два акорда,ре минор на пета позиция и сол минор на 3та.В интрото преди сол минор има ла бемол минор който се плъзга към сол,и полсе към ре се плъзга до диез минор,те са само преходни акорди.Надявам се че с ритъма ще се оправиш.Ако има друго пиши....:-)) Цитирай
vasko321 Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Отговорено Октомври 26, 2007 Благодаря А аз търсих някакви септакорди не знам и аз защо Цитирай
Recommended Posts