Михаил Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 Я, ако имате време, дайте някакви линкове към соло музика, но само китара че съм обеднял на идеи. Еликтрички, ама по-меки и акустика искам. Нещо по-спокойно. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Първо да изясним какво значи термина "соло музика" - имаш предвид : а) произведения за соло китара (за да няма грешно разбиране - изсвирени само на китара, без друг съпровод) б) произведения със солиращ инструмент китара в) друг отговор ......................... (попълни какъв) Поздрави, Петър Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Определено ще имаме нужда от повече информация относно питането ти. Пешо правилно е казал, че нищо не е разбрал, но го е казал по по-дългия начин Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 От това, което аз разбира - ти търсиш само китарни сола. Мисля , че по добра работа ще ти свършат соловите изпълнения на Marty Freedman, Satriani, Stive Vai, Luca Turilli, въпреки, че последния не е толкова само по солата, а по-скоро композицията на цели песни. Потърси в YouTube, Vbox7 , там има разни видеота. Напиши в търсачката каквото те интересува. Мисля ,че и сам можеш да се справиш и , че не е нужно някои от нас да ти помага, но все пак.... Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
Михаил Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Обеднял съм и на думи предполагам. "изсвирени само на китара, без друг съпровод" т.е. верният отговор е А, Пешо. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Сега ако споменеш и в кой стил - класика, блус, кънтри, джаз, рок, поп...... направо ще вземем да помогнем! Цитирай
Surikat Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 (Редактирано) Eddie Van Halen - Eruption Погледни на Висоцки песните. Редактирано Октомври 24, 2007 от Surikat Цитирай
Михаил Отговорено Октомври 30, 2007 Автор Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) Ами, не зная какъв стил се водят следните, но вчера ми оправиха настроението: The Silent Fool - Erik Mongrain Acoustic guitar Solo - Erik Clapton Редактирано Октомври 30, 2007 от Михаил Цитирай
Recommended Posts