steeltanto Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Балансираният има 3 независими извода +, -/маса/ и ширмовка. При небалансирания липсва ширмовката, а точно тя обира "вредните шумове". Това, че ще разделиш извода на масата на 2 не го прави балансиран кабел. Поздрави! Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Аз пък мисля, че ширмовката я има и при небалансирания, а шумовете се елиминират, защото + и - носят същия звук но единия е с обърната фаза, а накрая на този с обърната фаза отново му се обръща фазата( по този начин аудиото просто се усилва, а шума се премахва понеже се събира със същия шум с обратна фаза ) Ако някой ме е разбрал честито Цитирай
steeltanto Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Нямаш предвид коаксиален "антенен" кабел надявам се Цитирай
patzo Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 и аз съм със ему1212м , берингер юб802 - и съм вързал мониторите по същия начин от out на картата в tape in и от control room out във усилвателя и от там във мониторите, но такъв проблем нямам а не използвам балансирани кабели(понеже на берингера изходите са небалансирани). Тъй че кой знае проблема може да е някъде другаде. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Тъй че кой знае проблема може да е някъде другаде. Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Не е задължително да има проблеми, когато се ползват небалансирани кабели, но е напълно възможно да се появат проблеми, които не биха се появили, ако се ползват балансирани кабели. Цитирай
Recommended Posts