ultramega Публикувано Октомври 18, 2007 Публикувано Октомври 18, 2007 Ето какви ги забърках: angryteachers пп. Заглавието е колкото да не е без заглавие Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Кууул.Браво.Кефи ме.Готино.Яко е шъ знайш.На мен ми хареса. Супер е.Хубаво е браво. Освен тва ми хареса. Цитирай
fildi Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Браво! Парчето си е направо класика. Изкефих се наистина яко!!! Успехи занапред Цитирай
bulby Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Ах каква жица ! Много нахъсано, есктра е ! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 19, 2007 Автор Отговорено Октомври 19, 2007 Благодаря ви Наистина много се радвам че ви е харесало Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Яко е да, доста интересни рифове.. Айде и вокали де.. Цитирай
zigi Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 (Редактирано) Искам да те питам за парчето следното: правено ли е на програма или са записвани в студио или някъде инструментите, тъй като е мн яко и аз имам идеи за авторски ама не знам от къде да почна, мога да свиря на китара бас, мога да напраа барабаните ама не знам най-свестния софтуер, пък не искам да отварям тема щото четох много други и ми се омешаха в главата работите. Така че ако някои работи са правени с програми моля да кажеш какъв е софтуера, който ползваш. Редактирано Октомври 20, 2007 от zigi Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 20, 2007 Автор Отговорено Октомври 20, 2007 Яко е да, доста интересни рифове.. Айде и вокали де.. Аз за вокали не мога да се наема, много съм зле Ако има мераклий обаче да се чувстват поканени @zigi Парчето е записвано в домашни условия , не в студио. Китарата е записана с NUENDO3(ПОчти същото като Cubase sx3). Ползвал съм като плъгин Guitar rig2 от там готовия пресет Ramstine(Не помня точното му име , но Ramstine Се съдържаше в него.) На солата пресетът е Shred пак от ГитарРиг, само че съм ползвал и Уа педал Край Бейби Басът не е свирен. Използвах Steinberг Virtual Bassist. Звучи горе долу добре но малко бавно зацепвам как се бачка с него. Барабаните са EZDrummer и по точно DrumkitFrom Hell съчетан с някакъв Rock сет, на който също забравих точното име. Общо Взето това е софтът които съм ползвал. Цитирай
zigi Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Мерси много за информацията да си жив и здрав. Цитирай
Recommended Posts