Dilian Nedev Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 Наложи ми се наскоро да напрая наслагване на китарата по следния начин - Основен тон , терца , квинта и октава . Аз хубаво го записах всичкото , обаче след това се сетих че може да намеря софтуерно решение . Като се порових намерих Antares Harmony Engine . Засега изглежда що годе интелигентно , но въпроса ми е : Има ли по-добри варианти от него ? Цитирай
Vacheto Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Персонално използвам hardware на Yamaha, но съм тествал "AKAI professional DecaBuddy" и от софтверните е наи сполучлив - стига да умееш как да го използваш... Celemony Melodyne също може да свърши добра работа, стига да знаеш как да работиш със формантите и envelope туловете. И накрая наслагването което си направил може да си остане най-добро.Тези машинки не работят много добре върху някой аудио материи които трудно детектват по понятни акустични причини... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Най- добре си свири сам всички китари - тия хармонайзери веднага се познават. Цитирай
Recommended Posts