Talic_Zealot Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 Иска ми се да попитам опитните има ли седла с различна височина и цялостна големина, защото моите са доста износени и бих иска да ги сменя... Също така има ли вероятност да не паснат новите ако си взема малко по-различен модел. Предполагам, че ако са по-ниски ще променят атаката и интонацията на китарата. Лоша или добра идея е това? Цитирай
vlex Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Предполагам говориш за стъдовете на бриджа? Кажи за къв бридж точно говориш, защото от бридж до бридж - разлика голяма Поздрави, Влад Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 (Редактирано) Обикновено тремоло, но съм го фиксирал. Ето снимчица: П.С. На снимката е доста по-добре от сегашния му вид.. доста е поожулено там, откадето минават струните.. Редактирано Октомври 17, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 (Редактирано) Ако имаш възможност, смъкни моста и отиди при Капъша в Music Jam да провериш на място. Той предлага по каталог огромен брой резервни части за китара Boston / Bas van den Broek на прилични цени и добро качество. Eто сайта, има и каталог: http://musicjam.hit.bg/ Редактирано Октомври 17, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 Ем... определено нямам. Идеята беше да си взема просто от магазина и да си ги сменя, но явно ще е добре да ги измеря и да гледам за такъв размер в магазина.. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Предполагам говориш за стъдовете на бриджа? Кажи за къв бридж точно говориш, защото от бридж до бридж - разлика голяма Поздрави, Влад saddle е блокчето през което минава струната мисля че за страт са стандарти, но на новите американски фендери винта е изместен от центъра Цитирай
vlex Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Моя грешка - тъп съм Мислех че това се нарича стъд... Добре, че е гугъл да се поуча П.П. В крайна сметка стъд-а е болта, на който се крепят ножовете на тремолото (на флойд примерно), наИЛ тъй? Позрдави, Влад Цитирай
smartpeter Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Предполагам говориш за стъдовете на бриджа? Кажи за къв бридж точно говориш, защото от бридж до бридж - разлика голяма Поздрави, Влад saddle е блокчето през което минава струната мисля че за страт са стандарти, но на новите американски фендери винта е изместен от центъра Здравейте, Това блокче на български се нарича СЕДЛО - преводът на saddle e точно тове ! При положение, че има толкова много български думи които съвсем точно могат да опишат определена част от китарата и специфичната и функцэия ми е изключително чудно, че се ползват чужди такива при това понякога съвсем не на място! Поздрави, Петър Цитирай
Recommended Posts