Filthy Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 успех пич хубавото на свободното мнение във форуми е че можеш да напишеш всичко,без да ти пука особено от репликите та аз да ти кажа,не че съм спец или добър китарист,ама бях в твоето положение до скоро вземай електрическата!!!обаче се учи на акустичнатадрънкай там,кефи се и се учи успоредно с кефа важното е да ти доставя желаното удоволствие аз съм сигурен че като фанеш електрическата ще се размечтаеш и ще имаш няколко пъти повече стимул да се научиш да свириш прилично и най-важното е да слушаш учителя си,най-малкото той мисли твоето добри и знае най-добре кое е подходящо за развитието ти и пак успех Цитирай
Tobepawned Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Еммм аз почнах на акустик но не ме кефеше звука За тфа почнах на ел.китара-МН СЪМ ДОВОЛИН Е не че не свиря на акустика де има няколко парчета на Tinacious D коит мн ме радват Иначе аз бих казал което ти е на сърцето Цитирай
takama Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 ))))))))))))))))))))))))))) ЕЙ много ме радвате всички!!!! Работя по въпроса сега, и се придържам изцяло към това което си ми писал Filthy !!!! Благодаря ))))) Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 ама определено ме влече електричеството ))) само внимавай да не те удари тока абе кви са тея тъпи спорове акустична класическа електрическа дрън-дрън - като че ли това не е един инструмент квото можеш да свириш на акустичната можеп и на електрическата така че Цитирай
Recommended Posts