Jump to content
Българският форум за музиканти

takama

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

takama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. takama

    Много начинаещ!

    ))))))))))))))))))))))))))) ЕЙ много ме радвате всички!!!! Работя по въпроса сега, и се придържам изцяло към това което си ми писал Filthy !!!! Благодаря )))))
  2. takama

    Много начинаещ!

    ееееее пичове супер сте - тъпото е че тая китара не мога да я намеря в Лондон което е смешно и сигурно ще си я поръчам от Гласгоу демек Шотладния тъй де това няма знчение - кат почна уроците ше видим с ко ше свиря - ама определено ме влече електричеството ))) ще видим ко ше каже учителя )))) Мерси много отново!!!
  3. takama

    Много начинаещ!

    )))))) Интересна тема заформихме - аз наистина сега ще започна да се уча - намерих си учител по китара и другата седмица ми е първия урок - ще видим какво ще ме посъветва той и на каква китара ще започна да свиря - определено сигурно ще е на класическа поне всички около мен са започнали на такава - по скоро искам да си купя скъпата за да ме вдъхновява - проблема е че нещо не мога да я намеря тук по магазините а те са много - незнам защо - малко хора са я чували като марка - но аз лично като гледах други тази просто ми харесва като форма цвят излъчване незнам ще видим ))) Ако успея да я намеря ще я купя а иначе класическата ми китара си е до мене тя ми е първата ))))
  4. takama

    Много начинаещ!

    Хехе - много благодаря на Всички Имам акустична китара и ще започна уроците си на нея, а Асаина искам да го взема защото наиситна страшно много ми хареса а и в момента имам парите Имам желанието да свиря за удоволствие разбира се със сериозно отношение с идея за напредък - нямам намерение да покорявам световните рок сцени ))))) Благодаря още веднъж - ще взема под внимание всичко и ще продълважам да се ровя тук ))))))
  5. takama

    Много начинаещ!

    Здравейте започвам уроци по китара - от доста време го искам и все си мислех че е късно / на 27години съм/ и така времето минаваше и в един момент осъзнах че ще е късно само когато вече не съм жив. Та така искам да си купя китара - имам достатачно пари в момента и съм си харесал този модел - Assassin PX3T - на BC Rich който тук в Лондон струва 600 евро, всъшност аз не го харесах аз се влюбих в него - това беше първия модел който видиях в нета щом се разрових да търся и край, не мога да спра да го гледам - имам питане - сигурно ще е много банално - струва ли си да дам тези пари за този прекрасен инструмент като тепърва ще се уча да свиря - ама наситина тепърва дори нямам един урок още по китара? Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.