Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Чесно да ти кажа, записах го на бързо тази сутрин, и много много не съм си играл със саунда. Прав си , че винаги може и по-добре.

Отговорено
http://www.zazz.bg/play:071fe4f6 пак мое видео...River people -jacp Pastorius.Оххх,много се озорих с това нещо,и пак не е много добре,ама записах.на места ми е бързо,на други бавно...ама става.Да има там :)
Отговорено

^Много ме радва ентусиазма ти, а и имам същия бас :-( - в момента е изкормен и го чака екраниране и смяна на потове и жици. Като го оправя съм се мотивирал да пусна и аз нещо :cheers:. Между другото ти използваш ли така наречената "активна електроника", която слагат в тия Puldin-и? Звука е много приличен като за този качествен и ценови клас ^_^.

Отговорено

Марински , на 1 бридж адаптър съм , с 1 волуме потенциометърче и това е . Хбави са Пъдините , ама грифа им ... Успех в начинанието ! :hysterical:

Отговорено

@marin_zhelezov Засега съм им изкарал само вътрешностите :hysterical: Поздрави, адаш!

@basis4eto - аз съм си свикнал с грифа. Моята пловдивска тояга има доволно нисък екшън и си я чувствам ОК. Само ако нямаше тоя neck diving, но и с него ще се преборя! Имам коварен план!

Отговорено
http://www.zazz.bg/play:071fe4f6 пак мое видео...River people -jacp Pastorius.Оххх,много се озорих с това нещо,и пак не е много добре,ама записах.на места ми е бързо,на други бавно...ама става.Да има там :recourse:

Браво на basis4eto, ей неуморим си, саунда не е лош като за такъв бас, като изключим някои тонове които избиват.

Отговорено

:greenball:

Е този път май се получи...

Бая Marcus Miller слушаш, а :recourse:

Еми слушам, не отричам , че ме кефи, basis4eto пък слуша Jako... Всеки си има от кой да се вдъхновява :thumbup:

Отговорено

Между другото,тоя маркус милър много радва.Много ми се е харесало това което съм чул от него,което е малко де,ама ако може някой да ми даде хинт за негов албум,нещо...И някое негово парче което по-така,по мойте възможности,да мога да се справя с него.Нещо като на "владо м" парчето-се така с пръсти да е,че слапинг течението на Милър ми е длече малко...Нотички ако може,да не са ебавам 100 часа да вадя,че после и да уча...Ма да не ставам нахал... :recourse: поздрави!

Отговорено

Ето ти някои линкчета, на които Мarcus свири с пръсти. Много хора го свързват само със слап, но явно може да посвирва и с пръсти...

Отговорено

A, поне си фен на Jaco ето ти едно пар4е което може би ше те заинтригува

Повечето хора / в youtube имам предвид/ , го свирят това пар4е с пръсти
Отговорено
:D
Е този път май се получи...

Бая Marcus Miller слушаш, а :D

Еми слушам, не отричам , че ме кефи, basis4eto пък слуша Jako... Всеки си има от кой да се вдъхновява :D

Е, идеята ми беше, че твойта "импровизация" всъщност са рифчета от песните му...