joto Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 хора над 18 моля не ни пишете ! смисъл как да праиме група с 35/6 годишен барабанист ... ние сме на по 15/16 нали..... ! що бе какъв е проблема Цитирай
ками Отговорено Октомври 11, 2007 Автор Отговорено Октомври 11, 2007 еми в началото не толко много но после да се надяваме няма да останеме на сухо Цитирай
pantommind Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 МОДЕРАТОРИТЬЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪДЬЕЕЕЕЕ СПИТЬЕ БЬЕ?????? Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 хора над 18 моля не ни пишете ! смисъл как да праиме група с 35/6 годишен барабанист ... ние сме на по 15/16 нали..... ! Е ние като сме над 18 кво ,6е ви излагаме визуално ли?Ами ако изглеждате по зле от нас?Или просто искате музикант на вашия акъл.ха-ха Цитирай
Anakon Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Остаряхме, пичовеееее, остаряхмеее.... Вече никой не ни иска! Тъжната истина те блъсва като парен локомотив в лицето, в момент в който най-малко очакваш. Отивам да се напия от мъка.... Цитирай
jeleto Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 (Редактирано) еми в началото не толко много но после да се надяваме няма да останеме на сухо Да бе, нема ягоди, после пада голямата пара.. ей питай всички с групи във форума.. :) Редактирано Октомври 11, 2007 от jeleto Цитирай
ками Отговорено Октомври 13, 2007 Автор Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) лелееее хора вие го ударихте тука на ебавка не ве сериозно,не че сте стари или ни "излагате" просто като ми пишат 35 годишни и аз се шашкам са отделен е въпроса че и аз не се оточних за възрастовата граница,иначе има нещо еярно в тва че искаме някои които да е около нашия акъл кат се замисли човек,тея 35 и нагоре могат да ни бъдат бащи ба маа му и за тва нямаме за цел да ви обидим или от сорта Редактирано Октомври 13, 2007 от ками Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 лелееее хора вие го ударихте тука на ебавка не ве сериозно,не че сте стари или ни "излагате" просто като ми пишат 35 годишни и аз се шашкам са отделен е въпроса че и аз не се оточних за възрастовата граница,иначе има нещо еярно в тва че искаме някои които да е около нашия акъл кат се замисли човек,тея 35 и нагоре могат да ни бъдат бащи ба маа му и за тва нямаме за цел да ви обидим или от сорта Добре де ние не се обиждаме.)) Само се шегувахме. Наздраве Цитирай
ками Отговорено Октомври 14, 2007 Автор Отговорено Октомври 14, 2007 лелееее хора вие го ударихте тука на ебавка не ве сериозно,не че сте стари или ни "излагате" просто като ми пишат 35 годишни и аз се шашкам са отделен е въпроса че и аз не се оточних за възрастовата граница,иначе има нещо еярно в тва че искаме някои които да е около нашия акъл кат се замисли човек,тея 35 и нагоре могат да ни бъдат бащи ба маа му и за тва нямаме за цел да ви обидим или от сорта Добре де ние не се обиждаме.)) Само се шегувахме. Наздраве Цитирай
Recommended Posts