Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Мараба!

Скоро попаднах на една не лоша китара - Antonio Ruben обаче е лекинко потрошена. Ще пробвам да прибавя снимка за да поясня.1 2

И въпроса е съответно как и изобщо може ли да се поправи или евентуално къде трябва да се занесе да се поправи. За това с скоч-а или левкопласта съм се сетил вече:pray: мерси за идеята все пак. [

Отговорено

Ами човек ,ако я занесеш при някой добър лютиер ще ти я поправи 100% .Сестра ми си прееба цигулката седмица преди някъв конкурс (ама беше дори по-зле от тая китарка) и й я поправиха доста добре за 60 кинта .Ама тва в Плевен ,де...

Отговорено
Мараба!

Скоро попаднах на една не лоша китара - Antonio Ruben обаче е лекинко потрошена. Ще пробвам да прибавя снимка за да поясня.1 2

И въпроса е съответно как и изобщо може ли да се поправи или евентуално къде трябва да се занесе да се поправи. За това с скоч-а или левкопласта съм се сетил вече:D мерси за идеята все пак. [

дуде, не ми отваря снимиките :P:)

Отговорено

И моето мнение е,че ако ти се дават малко парички, но искаш наистина да се оправи като хората, най-добре да я занесеш на лютиер :violin:

Инъче изглежда много стабилно китарчето...

Отговорено

Като става дума за лютиери, някой може ли да ме насочи към такъв човек в София. Попаднах на една китара и искам да и направя малко ремонт. Става въпрос за ключовете, които искам да сменя. Тя е предназначена за метални струни, но бих искал да и сложа пластмасови. Общо взето не съм много в час с китарите, защото се занимавам с пеене и ще се радвам ако някой малко ми разясни тези неща. Интересувам се къде мога да купя прилични ключове на прилична цена, струни и да я занеса при някой, който разбира да я реставрира малко. Китарата е руска предназначена за 7 струни, но 6 са и достатъчно само да я постегна :greenball:

Не е кой знае какво китарката, но пък може да излезе приличен звук :violin:

Ето снимка за по-любопитните.

Отговорено

какво да ви кажа....лютиера е в пловдив:)диката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton!

Отговорено
дуде, не ми отваря снимиките 

Бачкат си бе брат. Може нещо като си ги отварял geocities да са били поздухани ама сега ги пробвах и са наред.

Ами лютиер добре, а в София някои да има представа къде има такава екстра? Щото май в днешно време не се срещат под път и над път :think:

Инече аз в момента съм малко в Виенско ама може да я понеса за София като си заходя щом смятате че може не трудно да се оправи.

Благодарско за мненията! :):):)

Отговорено
какво да ви кажа....лютиера е в пловдив:headbang:диката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton!

я това сам го пропуснал

дай линк

моля

Отговорено
какво да ви кажа....лютиера е в пловдив:)диката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton!

я това сам го пропуснал

дай линк

моля

TONY, ето ти линка към темата дето се отвори по случая, там съм сложил линкове за снимките :read:

Отговорено

Ебах му мамата! Най-мразя да видя надраскана или счупена китара! Направо умирам от яд, дори и да не е моята! Надявам се, че така си я намерил, а не си я счупил ти, щото ако е така... :wall:

Това е работа за професионалист ако искаш да стане добре!

Има един убийствен китарен майстор във Варна, казва се Боян и прави невероятни акустични китари! Просто 1000% от 100%!

Телефона му е +359 52 606265 и +359 887 223322

Кажи му че имаш телефоните му от мен (Данчо - от Гренландия).

Отговорено

visiondann, така си беше китарката. Не съм я трошил аз, ама и незнам какво и се е случило. Взех си я за 50 евро щото не бех си взел мойта, а пък не звучи лошо и така...