Backoo Публикувано Май 4, 2005 Share Публикувано Май 4, 2005 Мараба! Скоро попаднах на една не лоша китара - Antonio Ruben обаче е лекинко потрошена. Ще пробвам да прибавя снимка за да поясня.1 2 И въпроса е съответно как и изобщо може ли да се поправи или евентуално къде трябва да се занесе да се поправи. За това с скоч-а или левкопласта съм се сетил вече мерси за идеята все пак. [ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trendkiller Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Ами човек ,ако я занесеш при някой добър лютиер ще ти я поправи 100% .Сестра ми си прееба цигулката седмица преди някъв конкурс (ама беше дори по-зле от тая китарка) и й я поправиха доста добре за 60 кинта .Ама тва в Плевен ,де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 4, 2005 Share Отговорено Май 4, 2005 Мараба! Скоро попаднах на една не лоша китара - Antonio Ruben обаче е лекинко потрошена. Ще пробвам да прибавя снимка за да поясня.1 2 И въпроса е съответно как и изобщо може ли да се поправи или евентуално къде трябва да се занесе да се поправи. За това с скоч-а или левкопласта съм се сетил вече мерси за идеята все пак. [ дуде, не ми отваря снимиките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 И моето мнение е,че ако ти се дават малко парички, но искаш наистина да се оправи като хората, най-добре да я занесеш на лютиер :violin: Инъче изглежда много стабилно китарчето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WinterSoul Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 Като става дума за лютиери, някой може ли да ме насочи към такъв човек в София. Попаднах на една китара и искам да и направя малко ремонт. Става въпрос за ключовете, които искам да сменя. Тя е предназначена за метални струни, но бих искал да и сложа пластмасови. Общо взето не съм много в час с китарите, защото се занимавам с пеене и ще се радвам ако някой малко ми разясни тези неща. Интересувам се къде мога да купя прилични ключове на прилична цена, струни и да я занеса при някой, който разбира да я реставрира малко. Китарата е руска предназначена за 7 струни, но 6 са и достатъчно само да я постегна Не е кой знае какво китарката, но пък може да излезе приличен звук :violin: Ето снимка за по-любопитните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Май 5, 2005 Share Отговорено Май 5, 2005 какво да ви кажа....лютиера е в пловдивдиката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Backoo Отговорено Май 5, 2005 Автор Share Отговорено Май 5, 2005 дуде, не ми отваря снимиките Бачкат си бе брат. Може нещо като си ги отварял geocities да са били поздухани ама сега ги пробвах и са наред. Ами лютиер добре, а в София някои да има представа къде има такава екстра? Щото май в днешно време не се срещат под път и над път :think: Инече аз в момента съм малко в Виенско ама може да я понеса за София като си заходя щом смятате че може не трудно да се оправи. Благодарско за мненията! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 какво да ви кажа....лютиера е в пловдивдиката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton! я това сам го пропуснал дай линк моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 какво да ви кажа....лютиера е в пловдивдиката е най-големия..мисля,че всички видяхте каква китара направи на Burton! я това сам го пропуснал дай линк моля TONY, ето ти линка към темата дето се отвори по случая, там съм сложил линкове за снимките :read: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 14, 2005 Share Отговорено Май 14, 2005 Ебах му мамата! Най-мразя да видя надраскана или счупена китара! Направо умирам от яд, дори и да не е моята! Надявам се, че така си я намерил, а не си я счупил ти, щото ако е така... :wall: Това е работа за професионалист ако искаш да стане добре! Има един убийствен китарен майстор във Варна, казва се Боян и прави невероятни акустични китари! Просто 1000% от 100%! Телефона му е +359 52 606265 и +359 887 223322 Кажи му че имаш телефоните му от мен (Данчо - от Гренландия). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Май 16, 2005 Share Отговорено Май 16, 2005 например Аурелиано...четох, че момчето ги отбира тези работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Май 17, 2005 Share Отговорено Май 17, 2005 клик, ве майна! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Backoo Отговорено Май 20, 2005 Автор Share Отговорено Май 20, 2005 visiondann, така си беше китарката. Не съм я трошил аз, ама и незнам какво и се е случило. Взех си я за 50 евро щото не бех си взел мойта, а пък не звучи лошо и така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts