ludio klavirist Публикувано Октомври 4, 2007 Публикувано Октомври 4, 2007 ще ме насочи ли някои към място, от където мога да си намеря Минимоог (по възможност последна версия) , че не мога да го намеря със сиид... и аз мога да метна това онова... лс pls Цитирай
MEDELLIN Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Истината е че тези емулации нямат нищо общо със саунда на истинските машинки.Нищо ! Изключение правят тези които четат оригиналните syx/sysex пачове на хардуера.Там наистина вече работите са идентични на 98%.И вобще софта продължава да си бъде загуба на време макар толкова да се разви на последък.Звука на харда е недостижим.Минимуга на Артурията също е далеч. Цитирай
ludio klavirist Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 да! прав си ,но софта е и единствения начин нискобюджентите музиканти като мен да се докоснат до нещо по - различно Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Еми мога като отида на другия нет да ти го кача някъде , data.bg удобен сървър ли ти е , или да го качвам някъде торент ? Цитирай
ludio klavirist Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 датата е супер благодаря Цитирай
Recommended Posts