KingdomX Публикувано Октомври 4, 2007 Публикувано Октомври 4, 2007 Сметнах, че това е най подходящото място за тази ми тема. Интересува ме има ли някой майстор в Пловдив, който да изработва кеисове по поръчка. В смисъл аз му давам чертежа, а той го прави. В кейса също така ще има и жици и захранване и...ала бала хави. Някой ако може да ме насочи някъде ще съм му благодарен. За IGS-a ми казаха, че правят, но там ще ми е много скъпо, също и в Динакорд. Благодаря предварително!!! Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 (Редактирано) Понеже може да се наложи сам да си го правя, при положение, че е много скъп, искам да попитам тези, който са си правили сами кеисове, или имат представа от какъв материал се правят стените на кеиса? И още нещо да питам...евентуално къде да търся обков, дръжка и пантички, също така и нитове. Също така не знам откъде мога да си купя и дунапрен? Поздрави Рендаков!!! Редактирано Октомври 4, 2007 от KingdomX Цитирай
vlex Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Какви жици ще има в тоз кейс дя? Иначе в ПГ има теми за хора кълцали си сами кейсове - порови се. За конкретните материали нямам идея откъде можеш да си купиш, но дунапрен препдолагам ще ти продадат в някой цех за мебели, а страниците конкретно пичовете от ПГ ги правеха от тия евтините плоскости (май ПДЧ се водят ), които са слепени от парчетии дърво и по магазини като практикер са 300х120х1,5 за 20-ина лв Успех! Поздрави, Влад Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 Какви жици ще има в тоз кейс дя? Иначе в ПГ има теми за хора кълцали си сами кейсове - порови се. За конкретните материали нямам идея откъде можеш да си купиш, но дунапрен препдолагам ще ти продадат в някой цех за мебели, а страниците конкретно пичовете от ПГ ги правеха от тия евтините плоскости (май ПДЧ се водят ), които са слепени от парчетии дърво и по магазини като практикер са 300х120х1,5 за 20-ина лв Успех! Поздрави, Влад Вътре ще има миди контролер със процесор и искам да е направен така къфара, че да може да се разпъва лесно, в смисъл да има вход и изход с моно жакове и едно захранване на 220 волта. разклонителя е вътре, както и миди кабелите , адптера за захранване на процесора, захранващия кабел за контролера... и то това му е. Врътнята е голяма. А какво е ПГ , че съм невеж и неук Инъче си мислех да си поръчам пластнасови плоскости, готови и нарязани, само където не съм измислил как да ги сглобя. Ся ми хрумна идеята с алуминиеви лайсни, като пласмасите са слепени допълнително една за друга. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 в първия момент помислих че става въпро за куфар за китара Цитирай
vlex Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Mи аз доколкото разбрах, баш за такъв иде реч. Иначе ПГ е projectguitar.com Aко не се справиш кажи да се поразровя къде бяха точно темите на хората с кейсовете Поздрави, Влад Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Не , не разбрахте ли че човека иска куфар за педалерата си Цитирай
vlex Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Аз разбрах пък, че иде реч за китарен кейс с вградени х'апаратури Нека пичът сам изясни де... Поздрави, Влад Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 в първия момент помислих че става въпро за куфар за китара Mи за мен нямаше значение, защото в първия момент мислех , че ще си го поръчвам, но май ще го прая. И към онзи момент просто ми трябваше майстор, който да прави куфари. А за него не би бил проблем да ми сложи и някоя друга жица вътре. vlex® мерси за саита Поздрави , Рендаков!!! Цитирай
Recommended Posts