Jump to content
Българският форум за музиканти

Куфар


Recommended Posts

Сметнах, че това е най подходящото място за тази ми тема. Интересува ме има ли някой майстор в Пловдив, който да изработва кеисове по поръчка. В смисъл аз му давам чертежа, а той го прави. В кейса също така ще има и жици и захранване и...ала бала хави. Някой ако може да ме насочи някъде ще съм му благодарен. За IGS-a ми казаха, че правят, но там ще ми е много скъпо, също и в Динакорд.

 

 

Благодаря предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже може да се наложи сам да си го правя, при положение, че е много скъп, искам да попитам тези, който са си правили сами кеисове, или имат представа от какъв материал се правят стените на кеиса? И още нещо да питам...евентуално къде да търся обков, дръжка и пантички, също така и нитове. Също така не знам откъде мога да си купя и дунапрен?

 

 

Поздрави Рендаков!!!

Редактирано от KingdomX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви жици ще има в тоз кейс дя? :bravo: Иначе в ПГ има теми за хора кълцали си сами кейсове - порови се. За конкретните материали нямам идея откъде можеш да си купиш, но дунапрен препдолагам ще ти продадат в някой цех за мебели, а страниците конкретно пичовете от ПГ ги правеха от тия евтините плоскости (май ПДЧ се водят :offtopic-001: ), които са слепени от парчетии дърво и по магазини като практикер са 300х120х1,5 за 20-ина лв :oops:

 

Успех!

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви жици ще има в тоз кейс дя? :offtopic-001: Иначе в ПГ има теми за хора кълцали си сами кейсове - порови се. За конкретните материали нямам идея откъде можеш да си купиш, но дунапрен препдолагам ще ти продадат в някой цех за мебели, а страниците конкретно пичовете от ПГ ги правеха от тия евтините плоскости (май ПДЧ се водят :) ), които са слепени от парчетии дърво и по магазини като практикер са 300х120х1,5 за 20-ина лв :dance:

 

Успех!

 

Поздрави,

Влад

 

 

Вътре ще има миди контролер със процесор и искам да е направен така къфара, че да може да се разпъва лесно, в смисъл да има вход и изход с моно жакове и едно захранване на 220 волта. разклонителя е вътре, както и миди кабелите , адптера за захранване на процесора, захранващия кабел за контролера... и то това му е. Врътнята е голяма. А какво е ПГ , че съм невеж и неук :bravo: Инъче си мислех да си поръчам пластнасови плоскости, готови и нарязани, само където не съм измислил как да ги сглобя. Ся ми хрумна идеята с алуминиеви лайсни, като пласмасите са слепени допълнително една за друга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mи аз доколкото разбрах, баш за такъв иде реч. Иначе ПГ е projectguitar.com :)

 

Aко не се справиш кажи да се поразровя къде бяха точно темите на хората с кейсовете ;)

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз разбрах пък, че иде реч за китарен кейс с вградени х'апаратури :) Нека пичът сам изясни де...

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в първия момент помислих че става въпро за куфар за китара :surprise:

 

 

 

 

Mи за мен нямаше значение, защото в първия момент мислех , че ще си го поръчвам, но май ще го прая. И към онзи момент просто ми трябваше майстор, който да прави куфари. А за него не би бил проблем да ми сложи и някоя друга жица вътре.

 

 

vlex® мерси за саита ;)

 

 

 

Поздрави , Рендаков!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.