Packo Packomirov Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 ^ Мда, хлапето определено преувеличва... ...Наблюдението ми е че като цяло цените на евтините класове BC Rich са по-ниски от евините модели на Ibanez, Jackson, ESP..(говоря за разлика от 100-150 лв) и това ги прави малко по-достъпни...но все пак някои от формите на BC Rich са олицетворение на тежкия рок и метъла и точно за това се купуват...в последно време моделите им са някакви хибридни, като Warbeast, и най-новия модел Beast V от тази година, които не ме кефят кой знае колко... ...а останлите форми - ТУК и ТАМ Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Специално при Beast, а сега и при новия Beast V от горната снимка ме дразни това, че рогата им са много плътно прибрани към тялото. Човек остава с впечатлението, че едва ли не няма начин да си завре ръката между рогата и да свири по високите позиции. Особено долният рог. На моя Скуайър рогът е доста по-отдалечен и пак пречи при свирене на по-сериозни неща по горните прагове. Гъзарията си е гъзария, шаренията си е шарения, но все пак на тези рогатите китари трябва и да се свири. И не е добре дизайнът да пречи именно на този процес. Така че, отиди в магазина и тествай до припадък. От тази тема няма да разбереш дали НА ТЕБ еди коя си китара ще ти бъде удобна. Цитирай
anubis Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Хора,къде има магазин където да продават БС Рич, щот от бая време се каня да си взема Warlock или Beast пък незнам кое ще ми е по-удобно пишете на лична че да не птавиме спам Цитирай
Lumash Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Ако имаш 500 евро... може да си купиш каде каде по-добра китара Остави ги тия .. Поразровичкай се ... Съфорумците продават доста добри китари... като за тези пари... Цитирай
Er6m Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Хора,къде има магазин където да продават БС Рич, щот от бая време се каня да си взема Warlock или Beast пък незнам кое ще ми е по-удобно пишете на лична че да не птавиме спам В софия в малкият цум съм виждал Warlock за Beast не помня, но специално warlock имаше около 4-5 разновидности както и бас Цитирай
Recommended Posts