NessoR Публикувано Май 3, 2005 Публикувано Май 3, 2005 първа част първо уточнение аз не съм барабанист, но понеже си дадох китарата на един пич, а и нямаше барабанист седнах зад барабаните. Това е когато се събрахме да посвириме за първи път, не се познавахме още всичките даже още по малко знаехмe какво ще свириме и т.н ... точно това ни изкефи и беше удоволствие да посвиря с тези хора, лично аз, а вярвам и останалите не претендираме за нещо просто музика ... та реших да я споделя с вас... приятно гледане / слушане cmusicforum.com 18 МБ Цитирай
jFog Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Трябва по често такива неща д се постват , по кефи видеото. ама верно можеше да поизрежеш уговорките Аре чакаме други такива с повече дист. п.с. Що не направите на същото място някой сешън от форума да се насера верно тогава Цитирай
NessoR Отговорено Май 3, 2005 Автор Отговорено Май 3, 2005 ама верно можеше да поизрежеш уговорките Аре чакаме други такива с повече дист. п.с. Що не направите на същото място някой сешън от форума да се насера верно тогава Нищо не съм рязал то така е по автентично. Иначе е час и нещо и не са само разправии просто там съм го кръцнал преди да почнеме да свириме. Не съм и гледал дори къде режа просто там дропна сървъра хахаха... това с дист-а хехе как да кажа ... абе сещай се а иначе в момента работиме в това студио по свои проекти и не го даваме за репетиционна... от тогава сме направили само още един джем, но вместо дистери ползваме компютри така, че вероятно няма да представлява интерес за теб, както и много други тук :П Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 Росене,бива !Добре сте почнали,но има какво да се желае още.Това естествено е мое лично мнение и съвет,не искам да се засяга никой.Топите си пръстите на краката в импровизирането,но има още доста неща да научите.Следващия път поствай нещо с теб на китара,добре държиш фронта на барабаните иначе Успехи и със здраве, Владо Цитирай
NessoR Отговорено Май 4, 2005 Автор Отговорено Май 4, 2005 има какво да се желае още. разбира се ... аз пак повтарям не претендирам за нищо просто го пуснах ей така да споделя с вас а и крайно време е и други да почнат да пускат по някое видео. пс: Надживял съм отдавна годините да се правя на големия музикант с дългия гриф, палка или нещо друго хахахаха. Айде владо грабвай камерата и другия път, като посвирвате да снимате. Интересно е сам виждаш уф че ме кефи това зеленото дет скача Цитирай
niki123bg Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) Кефите - кога ли и ние ще имаме подобно записче. Гледах го преди време, имаше линк във вашият форум. Така и не ми стана ясно каква е ролята на лаптопа Иначе китариста да не ми се сърди, но малко не му се отдава тая работа Редактирано Май 4, 2005 от niki123bg Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 Абе, Несоре, тоя Тонката Велев ли е? И как, казваш, ви е заглавието?... :hello: Цитирай
NessoR Отговорено Май 4, 2005 Автор Отговорено Май 4, 2005 Кефите - кога ли и ние ще имаме подобно записче. Гледах го преди време, имаше линк във вашият форум. Така и не ми стана ясно каква е ролята на лаптопа Иначе китариста да не ми се сърди, но малко не му се отдава тая работа лаптопа беше с рийсън на него и едно миди контролерче... а китаристите са двама, кой по точно единия е скрит зад ъгъла с акустичната китара пича е доста напред с материала свири фламенко и е спечелил няколко конкурса... А другия тогава се запознахме Цитирай
NessoR Отговорено Май 4, 2005 Автор Отговорено Май 4, 2005 Абе, Несоре, тоя Тонката Велев ли е? И как, казваш, ви е заглавието?... :hello: хехе няма заглавие .. просто писах в форума да посвириме малко и се събрахме ааа иначе не знам фамилията ако питаш за китариста,който през цялото време е в гръб, но малкото му име е Антон Цитирай
niki123bg Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Кефите - кога ли и ние ще имаме подобно записче. Гледах го преди време, имаше линк във вашият форум. Така и не ми стана ясно каква е ролята на лаптопа Иначе китариста да не ми се сърди, но малко не му се отдава тая работа лаптопа беше с рийсън на него и едно миди контролерче... а китаристите са двама, кой по точно единия е скрит зад ъгъла с акустичната китара пича е доста напред с материала свири фламенко и е спечелил няколко конкурса... А другия тогава се запознахме Имам в предвид тоя дето му гледах гърба през цялото време, никак не се беше скрил Цитирай
NessoR Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 Кефите - кога ли и ние ще имаме подобно записче. Гледах го преди време, имаше линк във вашият форум. Така и не ми стана ясно каква е ролята на лаптопа Иначе китариста да не ми се сърди, но малко не му се отдава тая работа лаптопа беше с рийсън на него и едно миди контролерче... а китаристите са двама, кой по точно единия е скрит зад ъгъла с акустичната китара пича е доста напред с материала свири фламенко и е спечелил няколко конкурса... А другия тогава се запознахме Имам в предвид тоя дето му гледах гърба през цялото време, никак не се беше скрил да де освен този в гръб имаше един скрит зад ъгъла с акустична китарка, както и да е изкефихме се. Удоволствието от музиката е най важно лично за мен не кой как свири или къде си топи краката )) Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Абе, Несоре, тоя Тонката Велев ли е? И как, казваш, ви е заглавието?... :hello: хехе няма заглавие .. просто писах в форума да посвириме малко и се събрахме ааа иначе не знам фамилията ако питаш за китариста,който през цялото време е в гръб, но малкото му име е Антон Тони във форума ли е?.... :think: Цитирай
NessoR Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 Абе, Несоре, тоя Тонката Велев ли е? И как, казваш, ви е заглавието?... :hello: хехе няма заглавие .. просто писах в форума да посвириме малко и се събрахме ааа иначе не знам фамилията ако питаш за китариста,който през цялото време е в гръб, но малкото му име е Антон Тони във форума ли е?.... :think: хехехе, що за въпрос???? Ако говориме за един и същи Тони той посещава форуми, да. А, иначе питай го щом го познаваш Цитирай
niki123bg Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Кефите - кога ли и ние ще имаме подобно записче. Гледах го преди време, имаше линк във вашият форум. Така и не ми стана ясно каква е ролята на лаптопа Иначе китариста да не ми се сърди, но малко не му се отдава тая работа лаптопа беше с рийсън на него и едно миди контролерче... а китаристите са двама, кой по точно единия е скрит зад ъгъла с акустичната китара пича е доста напред с материала свири фламенко и е спечелил няколко конкурса... А другия тогава се запознахме Имам в предвид тоя дето му гледах гърба през цялото време, никак не се беше скрил да де освен този в гръб имаше един скрит зад ъгъла с акустична китарка, както и да е изкефихме се. Удоволствието от музиката е най важно лично за мен не кой как свири или къде си топи краката )) Абсолютно съм съгласен Аз лично много се изкефих, даже май тогава си дръпнах една болшая версия - нейде към 300 - 400 Мб беше Цитирай
NessoR Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 Абсолютно съм съгласен Аз лично много се изкефих, даже май тогава си дръпнах една болшая версия - нейде към 300 - 400 Мб беше 100-200МБ ми взимай Иванеца и идвай сега в събота... Цитирай
Recommended Posts