edgecrusher Публикувано Септември 30, 2007 Публикувано Септември 30, 2007 Здравейте! Преди известно време започнах да работя по тази песен и стигнах до тук. Понеже напоследък съм се отдал изцяло върху Даъ 40 и нямам достатъчно време да се занимавам с това реших да го постна тук , така както е и ако някой от Вас има желанието и възможност да се включи е нещо (китарни сола основно) е добре дошъл. Мисля че останалата част от песента се получи сравнително добре доколкото ми стигнаха възможностите и времето. Но съм убеден че с общи усилия можем да го направим много по-добре. Ще се радвам много ако има желаещи да възкресим тази класика! ONE Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Мен по солата на Кърк не ме бива... Затова пък ако ми пратиш мидито с барабаните мога да се включа с по-добре оформен дръм трак. Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 30, 2007 Автор Отговорено Септември 30, 2007 Мен по солата на Кърк не ме бива...Затова пък ако ми пратиш мидито с барабаните мога да се включа с по-добре оформен дръм трак. Смятай че го имаш вече! Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Пусни едно и без последното соло, че малко те е домързело ми се струва. Ще напраа една проба Поздрави. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Отговорено Октомври 1, 2007 Пусни едно и без последното соло, че малко те е домързело ми се струва. Ще напраа една пробаПоздрави. Солото си е същото още от времето ,когато ти щеше да ми изпращаш нещо... Ще спредтна едно миксче без него. Цитирай
Raxus Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 аз мога да типомогна с ппървото и евентуално второто соло, може и третото ама тряя съм на кеф за да го донауча Цитирай
appears Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 бързаш доста и бъркаш на доста места Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 А на мен въобще не ми се отваря ONE... Би ли бил така добър да оправиш линка, за да мога и аз да чуя любимо парче? Поздрави! Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 20, 2007 Автор Отговорено Ноември 20, 2007 А на мен въобще не ми се отваря ONE...Би ли бил така добър да оправиш линка, за да мога и аз да чуя любимо парче? Поздрави! Парчето е изтрито. И без това не е завършено, така че когато е готово(ако стане готово) тогава ще го кача пак. Ако се интересуваш все пак от тази му версия, ще ти го пратя на мейл. Цитирай
Recommended Posts