DJ_Vasko_C Публикувано Септември 28, 2007 Публикувано Септември 28, 2007 Здравейте. Занимавам се с продуциране. В момента използвам Мак ОС със Лоджик 8 и Креатив Лайв на ЮСБ, но ще ми се наложи да купувам още една саунд карта, защото сега креативката се използва от един лаптоп. Въпросът ми е дали е по-добре отново да си взема Креатив Лайв на ЮСБ за 104 лева, или да се насоча към М-Аудио Транзит. Картата ми трябва единствено за продуциране. Коя от двете има по-добър ДАК. Какви са алтернативите в ценовия диапазон до 120 долара? Цитирай
DJ_Vasko_C Отговорено Септември 30, 2007 Автор Отговорено Септември 30, 2007 (Редактирано) Няма ли кой да ми помогне Редактирано Септември 30, 2007 от DJ_Vasko_C Цитирай
synchu Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Ами в какво да ти помогне? Четеш, коя има по-стабилни драйвери и нея избираш. Аз имам некъв Транзит от сума ти време (по-точно от момента, в който излезе на пазара въобще), който не съм включвал от малко по-малко от сума ти време <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> демек преди бая време ). И ся кисне резерв. Въобще ЮСБ устройствата поради много причини не са най-добрия избор. Файъруайър по-добре. Иначе разликата в звука между отделните устройства/марки в този ценови клас е минимална. В този смисъл избери тази, която създава потенциално по-малко проблеми. Цитирай
DJ_Vasko_C Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Отговорено Октомври 1, 2007 Ами мерси за отговора. Ще избера Креативе Лайв ЮСБ, защото нямам никакви проблеми нито с ПЦ нито с Мак. Цитирай
Recommended Posts