RaverWild Отговорено Септември 22, 2016 Отговорено Септември 22, 2016 Аз съм самоук на хармоника, още се уча. Незнам това брои ли се, ама здравейте Цитирай
elfish Отговорено Юли 24, 2017 Отговорено Юли 24, 2017 Не съм писал в тази част на форума, но днес от любопитство видях какво съм изтървал. Аз съм учил в НУФИ "Филип Кутев" гр. Котел опияняващия инструмент гайда. Приятно ми е и на мен Цитирай
sci Отговорено Юли 24, 2017 Отговорено Юли 24, 2017 Аз свиря на крайно не-академичния инструмент Окарина. От малък харесвам звука на окарината, но наистина я "открих" едва след като си купих истинска окарина правена от майстор-окаринист от Австрия, а не от грънчар между останалите съдове. Сега вече понаучих кой къде какви окарини прави, и дори че съществуват 2-3 модела от ABS, които съперничат на глинените и дървените по качество на звука. Цитирай
Генерал Йосиф Отговорено Октомври 27, 2023 Отговорено Октомври 27, 2023 Здравейте! Съжалявам, че съживявам форум, започнат когато съм ходил под масата, но бих желал да попитам за интернет ресурси свързани със самообучение на дудуче. Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts