kolio_k Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 1. и сатриани и вай са късали и късат струни на живо както и може би всички професионални музиканти2. на тях не им дреме дали ще скъсат струна понеже имат за бекъп поне още две китари 3. струните с които свирят по концерти са нови новенички а не отлежавали месеци 4. тремолата им наистина са най-добрите на света 5. купи си два ибанеца от високата серия и си сменяй струните през седмица за да си ръчкаш на воля Абсолютно точно.Само искам да добавя,че евтините тремола и бриджове(или поне много от тях) късат струни като луди,при по агресивни бенда,а без бендове някои работи ,като блус например,трудно се свирят Цитирай
bony Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 и аз така си мисля и за това вече хич не си ползвам флойда пък и като гледам супер майстори като зак уайлд или стив морс изобщо не ползват такива работи Цитирай
Nightmare81 Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 и аз така си мисля и за това вече хич не си ползвам флойдапък и като гледам супер майстори като зак уайлд или стив морс изобщо не ползват такива работи С риск за ОФ ТОПИК искам да кажя че свиренето на Сатриани , Вай , Джнонсън , Петручи (айде и Малмстийн слагам ) влиза в т.нар . категория Guitar Show .Който е гледал концертите на G3 е видял що за "джаджи" използват. Това е необходимост , която шоу от такова естество изисква. Китаристите които "не ползват такива работи" не са по-велики само защото не ползват . Просто са различни . Не влагам никакви пристрастия в този мой отговор. Кийп Рокин' Цитирай
Radoslav Ivanov Отговорено Октомври 8, 2007 Автор Отговорено Октомври 8, 2007 (Редактирано) Привет, Благодаря на всички за мненията. Едва ли ще тръгна да я дълбая - няма да си залужава наистина. Пък и с това тремоло китарата не се разстройва дълго време. Радо Редактирано Октомври 8, 2007 от Radoslav Ivanov Цитирай
Recommended Posts