basis4eto Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 E стига де.Как ви излизат бързите пасажи,на тея високите струни/спрямо грифа/.И струните са натясно една спрямо друга.... Ае поне аз българската електроника я признавам-нали се чува дум дум ама дървото е ужас,дори и да е запазено,неужулено,неизметнато и т.н. в тая сметка и моя бас го пиша -puldin precision. тъй че...целете се по-нависоко с басовете заапред. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 (Редактирано) един-два листа от шперплат между грифа и тялото и се смъкват струните и става екстра нови струни и свестен адаптер и става убиец Редактирано Октомври 20, 2007 от Overdrive Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Стига де...Нямах това предвид.Нали и аз прайх тука един дървоч...Каквото и да прайш... се КАЗАНлък./за кремоните де... / Цитирай
fifcho Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Я имам 2 такива баса, тва нема настройване дееба, ама па звука е уникален, се едно Beatles слушам :metalist: Цитирай
vlex Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 аз не съм имал никога бас орфей но един приятел имаше - ще дам снимка щом намеря - копие на ибанез от началото на 80те е - масивен 34" гриф, два J-адаптера, солидно тяло от чам със симетрична форма подобна на сг, но със затъпени рога (грифа влиза съвсем малко в тялото) и култовите 20годишни гладки струни Дърводелска агресия 1 е точно с такъв LSP бас, само че са кремокастери. Поздрави, Влад П.П. Аз повече се кефя всъщност на томастик. Не че ми прави проблем да си дрънкам и на 'модерни' струни, но пък томастикът допринасят за някакво специфично усещане на китарата в ръцете ти Цитирай
basis4eto Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Я имам 2 такива баса, тва нема настройване дееба, ама па звука е уникален, се едно Beatles слушам Точно!!! Цитирай
Recommended Posts