sasoh Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Първата книга на draft pdf засега, ако не ме мързи може да седна да ги crop & rotate-на и да направя и другите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 (Редактирано) Тая последната на кой е?Щото и аз свиря по една с абсолютно същата корица , само че пише "Христоматия за напреднали" (всичко е лъжа , не съм напреднал... ) ... ПанайотоФ ... очаквайте скоро(както малко по нагоре писах) и "Аз уча китара 3" ... пак Панайотов .. и същата картинка като "8" (ама само дясната половина) Дам , значи трябва да е същата , щото и моята е на него... Редактирано Февруари 24, 2009 от CursedSoul Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tnt3 Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Поздравявам ви за инициативата и специални благодарности на хората, които отделят от времето си да снимат и качват тези стари, но златни нотички... Като дете на подобен учебник бях и аз, а и тогава имаше вид като да е бил подложка на бирата на Хитлер на абитуриентския му бал... Към модераторите: Може би е удачно както е споменато по-горе да направим една тема в раздел "Ноти и уроци" с примерно заглавие "Ноти за китара, табулатури и кой каквото тури " от заглавието на която, както е видно, ще има източници както на ноти и табулатури, така и файлове за такива пригодни за различен китарен софтуер. По този начин темата ще е полезен и синтезиран източник на материал за китаристите в нашата мила Родина, че и извън нея.... П.С. Колко време ли му е нужно на един начинаещ китарист да 'хване' интрото на Металика "Nothing else matter"? Опит? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Октомври 3, 2009 Share Отговорено Октомври 3, 2009 Много и добри материали тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Betrayer Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 И като споменахме класика... Някакви лесни произведения да препоръчате за абсолютно начинаещ?11 месеца... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 Chi Mai на Ennio Morricone ако не намериш ноти кажи ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 Някой има ли инфо за Любен Панаьотов? Моят респект към него. Когато се упражнявам класическа китара, доста често е по неговите школи. Много добре е подредил материала. Неговите пиески също са идейни. Ако имате първа школа за напреднали, тя е само с теоретична част и разяснение на различни музикални термини. Горещо Ви препоръчвам да обърнете внимание и на тази школа. Авторът е дал прекрасни определения за любител, професионалист и тн. Прочетете я. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) Малко и от мене .Три дуета Три пиеси за лутня - анонимен автор . Много приятни и лесни за свирене . Албум Едит : Ще кача до 30 минути и още няколко дуета с пръстовки и ръзсъждения по тях Редактирано Октомври 4, 2009 от gpav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 Aз имам една "Школа за китара" на Никола Ников от Издаттелсвто-музика-софия, 130 страници, разделени на 3 части: 1. начални познания, 2. гами акорди, сола, дуети етц, 3 китарата при акомнпанимента в оркестъра за естрадна и танцова музика. Даде ми я учителя ми по китара - Димитър Дойчинов. Ако има повече интерес, и той разреши може да я скенирам и кача някъде, с академична цел разбира се (не пиратска) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Октомври 4, 2009 Share Отговорено Октомври 4, 2009 (Редактирано) @ TONY Тази школа с теоретическата част имаш ли я ,можеш ли да покажеш ... да видим за какво става въпрос ,че ми стана много интересно ? Иначе ето едно Allegretto нa Carulli за малко по-напредналите... Албум Редактирано Октомври 4, 2009 от gpav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnny Bravo Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Привет съфорумници, С голямо удоволствие мога да кажа, че днес закупих нова Класическа китарка. Сега големия въпрос е с какво да започна? Много бих се радвал ако някой може да ме открехне с малко инфо, някое друго линкче или книжка/pdf-файлче - така като за Абсолютно начинаещ Надявам се поста да ми е на правилното място, ако не се извинявам! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 ^Може да се огледаш за Мауро Джулиани, Фернандо Сор, Дионисио Агуадо, Фернандо Карули, Николо Кост, Матео Каркаси.. Шопен и Паганини също имат интересни неща, аранжирани за китара от разни добри хорица. Всичките се намират из школите на Любен Панайотов, мисля, че ги имаше в музикалната книжарница до народния театър. Недей, че като се сетя сега ... По-трудните неща на Сор си бяха направо зор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 (Редактирано) @Johnny Bravo довечера ако ми остане време ще наснимам ще наснимам школа за АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩ-и ... чак досадно.... но пък страшно полезно и изграждащо... едит:.. глупости говоря ... утре ще я сканирам!!! Редактирано Ноември 17, 2010 от badValue Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnny Bravo Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 @badValue Ще съм благодарен от сърце )))))) Поздрави! и & Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Ноември 18, 2010 Share Отговорено Ноември 18, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts