Ohial Ixela Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 абе що някои от вас не седне да се запише!щото съм по навит да гледам някои от вас как обеснява нещо на БЪЛГАРСКИ и свири от колкото някви олигофрени американци??а? абе що някои от вас не седне да се запише!щото съм по навит да гледам някои от вас как обеснява нещо на БЪЛГАРСКИ и свири от колкото някви олигофрени американци??а? ае ти мани да са олигофрени тия американци те са ИЗРОДИ... иначе и аз съм навит някои да запише нещо и да си го дръпна хаха Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 ае ти мани да са олигофрени тия американците са ИЗРОДИ... иначе и аз съм навит някои да запише нещо и да си го дръпна хаха ми то вече имаме напредак!един пич се записа!дръпни си фаила не е голям Цитирай
thurston Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 имаше едни време един тип, юлката марков, той доста щатски школи беше 'къстъмизирал', даже и касетки имаше...не, че беше нещо особено, просто се сетих за добрите времена баш в 4 клас... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Имам ги всички. Оттам съм се учил (де пари за уроци). Не са лоши, макар някои неща доста да дразнят... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 еми качи ги в нета и ние да се обучаваме Цитирай
Black Bird Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 еми качи ги в нета и ние да се обучаваме намерете си емуле и се учете има достатъчно за 3 живота има видео аудио таб пдф квото ви душа иска Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 а от къде може да си го дръпна? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 еми качи ги в нета и ние да се обучаваме На хартия и аудио касети са, нямам нито време нито мерак да ги сканирам/правя на МР3. А даже и възможност нямам. Много по-добре е да дърпаш от нета, както ти каза Nalbantov. П.П. Все се каня да те питам: Нарочно ли си написал ника си с 3 правописни грешки? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Тейпнах се и аз. Тоест ще падне смях. Ето видеото, а ето и GP4 файла. Видеото е 14МВ, 1 минута дълго компресията не е много голяма, но нещо оувърлея с акордите се скапа още преди компресията. Нещо ВидеоСтудиото го омаза, но важното е, че си личат все пак. Записвано у нас на крушка, без читаво осветление или статив. Абе за ламер бива. :green: Оказа се доста трудно да изсвиря нещо смислено с толкова малко грешки, още по-трудно да го напиша на ноти, а след това най-много пот хвърлих по това да го науча и изсвиря точно както съм го разписал Предварително се извинявам за всички недъгавости, разминаване, гаден микс и т.н., поне на тези от Вас, на които им се стори че е така... Приятно смеене Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 24, 2005 Отговорено Май 24, 2005 Чак пък... Отне ми два дена почти . Отначало се записах колкото да пробвам, ама докато се усетя и почти го бях завършил. Реших, че не е много зле и го направих с наличния материал. На свежа глава снощи го прегледах пак и видях, че нищо почти не му е наред, ама предвидливо бях затрил сорса, за да не се излъжа да го почвам наново :green: П.П. Благодаря за вниманието и добрите думи!!! Цитирай
Recommended Posts