Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

02:43

D-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A--14-----------14-16-17-16h17p16p----------------------------19-17-16-17-16----------------

F------13-13~--------------------------------------------------18--------------------16-16/17~~~

C-----------------------------------------18-18~-16~-16--19--------------------------------------

G------------------------------------------------------------------------------------------------------

D------------------------------------------------------------------------------------------------------

02:54

D-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A-----------------------------------------------------------------------------------------------------

F------------------------------------------------------------------------------------------------------

C-----------------------------------------------------------------------------------------------------

G-11h12p11p12/15~\12-11------------------------------------------------------------------------

D---------------------------------------------------------------------------------------------------

02:59

A-----------------------------------------------------------------------------------------------------

F---18-16-18~-16~-16h18p16p14----------------------------------------------------------------

C-----------------------------------------------------------------------------------------------------

G-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ето ти го таковата :) китарата ми е в Ре и за тва таба е в Ре, ако твоята е в Ми просто го свири с 2 прагчета по високо

възможно е да има грешки че ме мързи да се вслушвам :D

аи със здраве :)

Отговорено

Мерси човече!!така като сме тръгнали,нещо от сорта на БОБАН ЗДРАВКОВИЧ и всякви такива гръцки и сръбски да знаете,че за гергиов ден ше ходя на едно купонче където всички са фенове на такава музика и знаете как е трябва да ги впечатля:)

Отговорено
ето ти го таковата smile.gif китарата ми е в Ре и за тва таба е в Ре, ако твоята е в Ми просто го свири с 2 прагчета по високо

уфф, т.е. две прагчета по ниско....

Отговорено

ВАЖНО!!! Казва се ТАБУЛАТУРА

идва от TABULATE - подреждам/давам в редици, колони, таблици, диаграми и пр. :happy:

• 3 years later...
Отговорено
Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... :greenangel:

А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом"

Отговорено
Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... :)

А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом"

А бе пич ти гледаш ли от кога е тая тема. :greenangel:

Отговорено
Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... :girl_cray2:

А бе пич ти гледаш ли от кога е тая тема. :offtopic-001:

Явно модовете не са я надушили още... :hysterical:

Отговорено
абе къде може да си намеря таблатури на бг групи?

пък ако са на Гитар Про - ИДЕАЛНО!:greenangel:

Мисля. че този сайт www.akordite.com ще ти свърши чудесна работа.