Old_Shetarhand Публикувано Април 30, 2005 Публикувано Април 30, 2005 абе къде може да си намеря таблатури на бг групи? пък ако са на Гитар Про - ИДЕАЛНО! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 а някои да знае солото на Жива рана на Ку ку бенд?там дето Цветан Недялков и Гъмзата се надсвирват? Цитирай
black_waltz Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 02:43 D----------------------------------------------------------------------------------------------------- A--14-----------14-16-17-16h17p16p----------------------------19-17-16-17-16---------------- F------13-13~--------------------------------------------------18--------------------16-16/17~~~ C-----------------------------------------18-18~-16~-16--19-------------------------------------- G------------------------------------------------------------------------------------------------------ D------------------------------------------------------------------------------------------------------ 02:54 D----------------------------------------------------------------------------------------------------- A----------------------------------------------------------------------------------------------------- F------------------------------------------------------------------------------------------------------ C----------------------------------------------------------------------------------------------------- G-11h12p11p12/15~\12-11------------------------------------------------------------------------ D--------------------------------------------------------------------------------------------------- 02:59 D----------------------------------------------------------------------------------------------------- A----------------------------------------------------------------------------------------------------- F---18-16-18~-16~-16h18p16p14---------------------------------------------------------------- C----------------------------------------------------------------------------------------------------- G----------------------------------------------------------------------------------------------------- D----------------------------------------------------------------------------------------------------- ето ти го таковата китарата ми е в Ре и за тва таба е в Ре, ако твоята е в Ми просто го свири с 2 прагчета по високо възможно е да има грешки че ме мързи да се вслушвам аи със здраве Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 Мерси човече!!така като сме тръгнали,нещо от сорта на БОБАН ЗДРАВКОВИЧ и всякви такива гръцки и сръбски да знаете,че за гергиов ден ше ходя на едно купонче където всички са фенове на такава музика и знаете как е трябва да ги впечатля Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... Цитирай
solo5 Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 ми даи ги тия на Лепа бренавсичко върши работа Цитирай
black_waltz Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 ето ти го таковата smile.gif китарата ми е в Ре и за тва таба е в Ре, ако твоята е в Ми просто го свири с 2 прагчета по високо уфф, т.е. две прагчета по ниско.... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 и аз съм те разбрал,значи сичко е ясно Цитирай
solo5 Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 ВАЖНО!!! Казва се ТАБУЛАТУРА идва от TABULATE - подреждам/давам в редици, колони, таблици, диаграми и пр. Цитирай
mazeto Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом" Цитирай
Guest Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом" А бе пич ти гледаш ли от кога е тая тема. Цитирай
Toni96 Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Aз имам няколко таб-а на Лепа Брена,ако вършат работа... А на кой точно песни на lepa brena имаш табове защото аз търся на една неина но знам само името на български "аз немам друг дом" А бе пич ти гледаш ли от кога е тая тема. Явно модовете не са я надушили още... Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 абе къде може да си намеря таблатури на бг групи?пък ако са на Гитар Про - ИДЕАЛНО! Мисля. че този сайт www.akordite.com ще ти свърши чудесна работа. Цитирай
Recommended Posts