Old_Shetarhand Публикувано Април 30, 2005 Публикувано Април 30, 2005 абе интересно ми е,кои коя песен му е любима от тези които тои самия може да изкара(поне 70% от неяако ще да е бесна чалгия или брутален дед метъл Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 за мене тва е Cannibal Corpse - A Skull Full Of Maggots и Sodom - Remember The Fallen :guitar: Цитирай
Fenix Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 с групата: No Remorse с втори китарист: Fade To Black с група, без 2ра китара: Crazy Train <- тази песничка ми е адски любима и я докарвам, като изключим смахнатите "отбивки" на Ранди Роудс, които са ми адски любими, но още съм далечко от тях с другата група, която засега се състои само от втора китара: No Love Inside Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 Crazy train не е ли на Ози Озбърн?заедно с Зак Уаилд? много добра песничка Цитирай
black_waltz Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 за момента: PanterA - 5 minutes alone Wintersun - beyond the dark sun Children of Bodom - Deadnight Warrior, Silent night bodom night.... Iron Maiden - Wasting love (по принцип хич не ги харесвам меидън, ама нещо таз песничка ме кефи да си я свиря) Цитирай
the_gorer Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Става дума за чужда песен, нали? По принцип нямам много такива в репертоара си, но ето част от малкото чужди песни, които ме кефи да свиря: Testament - Over The Wall Slayer - Dead Skin Mask Metal Church - Waiting for a Savior Running Wild - Bad to The Bone, Walpurgis Night, Blazon Stone Hypocrisy - Apocalypse В момента се кълча да сваля едно парче на Necrophagist (Foul Body Autopsy) Надъхвам се от едни видеоклипчета, които смъкнах и на тях някакво хлапе свири три парчета на NECROPHAGIST!!! Опулих се, като го видях как с кеф ги врътка онези ти ми дедови усуканици. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 То няма песни в нашия репертоар Владо Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 30, 2005 Автор Отговорено Април 30, 2005 бе може и да е някъв бесен български киючек! Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Hammer Smashed Face - Cannibal Corpse Heartwork - Carcass ... Seek And Destroy - Metallica п.с.Първите две без намесата на барабаниста ни...две ръце и два крака не са му достатъчни. Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 бе може и да е някъв бесен български киючек! Абе за български кючек не съм чувал още! Цитирай
stratocaster Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 (Редактирано) guns'n roses - estranged, knockin on heavens door...... pink floyd - another brick.... разни бг парчета - там щурците, ахам матат подуене ала бала металики, мейдъни, Вайове, сатрианита матрианита разни ама не целите (по обясними причини - виж под аватара ) абе мързи ме да ги уча целите. преди като праехме концерти наляво надясно с групите ги учих, ама ся като свиря за кеф само нещо не ми се занимава :D Редактирано Април 30, 2005 от stratocaster Цитирай
Fenix Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Crazy train не е ли на Ози Озбърн?заедно с Зак Уаилд?много добра песничка PM Да нема офтопик Цитирай
MIBONLY Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 1.Всичко на Dream Theater 2.PATHOS- I'm a Viking ....и още много музика, ако тръгна да я изброявам няма да ми стигне форима Христос воскресе... Цитирай
bigjav Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 Eros Ramazotti - La cosa de la vita Phil Collins (май така се пишеше) - Easy Lover Dream Thater - Pull me under Цитирай
Recommended Posts