gondzio Публикувано Септември 21, 2007 Публикувано Септември 21, 2007 (Редактирано) Здравейте,колеги.Имам следното питане.Днес най-накрая се сдобих с вси4ко необходимо за свирене на живо с клавир,лаптоп и външна звукова карта(М-аудио 1814).Имам оба4е следното питане.Дайте идея как могат да се разположат на сцената,за да ми бъде максимално лесно да бачкам с тях.Дайте малко ноу-хау че другият петък трябва да свиря със сета си,а не знам как да разположа нещата(и на какви стойки).Мерси предварително и наздраве. Редактирано Септември 21, 2007 от gondzio Цитирай
dorchester Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 свирене на живо с клавир,лаптоп и външна звукова карта Наздраве, щом си рекъл. Колеги, обяснете на стария човек, за какво ти е лаптоп за свирене на живо. Извинявам се на gondzio за спама. Цитирай
NoSoul Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Ми явно е преценил че ще свири с модул генериран от личния си лап топ . Иначе стойки се продават колкото щеш че и сякви аксесоари към тях. За разположението е най-важно да ти е удобно и достъпно на теб, после вече самата визия. Ето го примерно тоя образ: цък. Виж му клавирния сет. Ако пък искаш да ти е баш отгоре, земи си стойка за 2-ри клавир и си сложи няква плоскост отгоре кадето да сложиш лап топ-а и картата - ето ти пример: цък. ... верно има бая излишни аксесоари ама не ми се търси Цитирай
gondzio Отговорено Септември 22, 2007 Автор Отговорено Септември 22, 2007 Благодаря за навременните отговори.А на въпроса...ползвам vst-та и съм спретнал сет,с който лесно да манипулирам по време на концерт.Знам,че това крие рискове,но до сега не съм попаднал на клавир,който да има всичко,което ми трябва.Иначе мерси за идеята,маи така ще направя,с двойна стойка. Цитирай
Recommended Posts