Jump to content
Българският форум за музиканти

gondzio

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

gondzio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. gondzio

    Yamaha Ex 5

    Ами имах такава,много яка свирка.Само да отбележа,че си я купих преди 7 години за 1200 евро.Ама тука в България това с цените за нищо го нямат хората.Но какво ли се учудвам,за справка-цените в динакорд и при Марков.А тази свирка е струвала толкова в далечната 1999,когато е била чисто нова,сега за толкова пари може да се закупи тритон екстрийм примерно или нещо друго-чисто ново. А оня ден видях и обява за пиано Рига за 1200 лева,така че нищо не ме учудва
  2. Благодаря за навременните отговори.А на въпроса...ползвам vst-та и съм спретнал сет,с който лесно да манипулирам по време на концерт.Знам,че това крие рискове,но до сега не съм попаднал на клавир,който да има всичко,което ми трябва.Иначе мерси за идеята,маи така ще направя,с двойна стойка.
  3. Здравейте,колеги.Имам следното питане.Днес най-накрая се сдобих с вси4ко необходимо за свирене на живо с клавир,лаптоп и външна звукова карта(М-аудио 1814).Имам оба4е следното питане.Дайте идея как могат да се разположат на сцената,за да ми бъде максимално лесно да бачкам с тях.Дайте малко ноу-хау че другият петък трябва да свиря със сета си,а не знам как да разположа нещата(и на какви стойки).Мерси предварително и наздраве.
  4. Благодаря на всички за отговорите.
  5. Здравейте,колеги.решил съм да инвестирам в една системка за мобилни записи с лаптоп и външна звукова карта.Спрял съм се на M-audio 1814 fireware.Само че дочувам от няколко места че fireware картите имали проблем с PC платформите и се държали добре само на mac.Тъй като не мисля да си ипотекирам апартамента за да си закупя лаптоп,кажете,някой работил ли е с такава(или друга fireware карта на PC) и какво е положението.Благодаря предварително и чакам отговори.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.