beatle Публикувано Септември 19, 2007 Публикувано Септември 19, 2007 (Редактирано) Захванах се да правя едно басче,обаче нямам време кога да ида да си купя едни чаркала,бачкам от 9 до 18 и съм на такова място,че докато стигна до цетъра става 20-а тогава няма отворени магазини.От бачкане,нещастниците нещат да ме пуснат по-рано и няма как да стане. Та има ли някой със свободно време който да се срещне с мен да му дам пара и да ми вземе нужните чаркалаци,черпя бира или ще се споразумеем. Много се надявам някой да ми помогне,иначе ще чакам до догодина по груби изчисления. Редактирано Септември 19, 2007 от beatle Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Местя темата в правилния раздел Тук ще имаш доста повече успехи, надявам се! Цитирай
vlex Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Кво ти трябва и от колко магазина? Пиши ми в айсикю - има го в профила ми... Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts