solo5 Публикувано Септември 18, 2007 Публикувано Септември 18, 2007 Гледах едно клипче в YouTube и съм впечатлен от ефекта, който мацката ползва знам, че някой процесори от ниския клас имат някакви подобни, но с ограничение до 30 секунди и не повече от 1 пътека а тоя записа 4 пътечки и май можеше още Цитирай
Telerig Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Akai E2 Headrush Phrase Sampler Guitar Effects Pedal Това е ефекта, а ето и изпълнение на истинската песен от истинската изпълнителка, която използва още и един- два дилея-камиончета на бос, казва се KT (Kate) Tunstall - 32 годишна мацка от шотландия, която просто е невероятен музикант.... номинирана не случайно за грами. Препоръчвам ви да видите и второто клипче....с което ви поздравявам. I want you back Редактирано Септември 18, 2007 от Telerig Цитирай
vlex Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Тая е луда! Винаги съм адмирирал one man army изпълнителите Вече съм й фен Поздрави, Влад Цитирай
Valserp Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 (Редактирано) Гледах едно клипче в YouTube и съм впечатлен от ефекта, който мацката ползвазнам, че някой процесори от ниския клас имат някакви подобни, но с ограничение до 30 секунди и не повече от 1 пътека а тоя записа 4 пътечки и май можеше още Мацката на тоя клип е със BOSS RC-20XL. Stompbox версията на този ефект се казва Boss RC-2, на което аз много съм се наточил. Препоръчвам ви да видите и второто клипче....с което ви поздравявам. I want you back Редактирано Септември 19, 2007 от Valserp Цитирай
nip Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Тая е луда! Винаги съм адмирирал one man army изпълнителите Вече съм й фен И аз! Като каза "Момент да си събера групата..." очаквах да почнат да излизат хора на сцената, а то съвсем друго нещо се случи... Цитирай
Trysth Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 А има ли някви по-евтинки аналози на RC-2, че излиза към 300 кинта някъде, което не е много, но просто ми е интересно. Цитирай
solo5 Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 това чудо ли е http://www.bosscorp.co.jp/products/en/RC-20XL/ много добре изглежда 11 лупа едновременно Цитирай
ultramega Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Това е ефекта, а ето и изпълнение на истинската песен от истинската изпълнителка, която използва още и един- два дилея-камиончета на бос, казва се KT (Kate) Tunstall - 32 годишна мацка от шотландия, която просто е невероятен музикант.... номинирана не случайно за грами. Препоръчвам ви да видите и второто клипче....с което ви поздравявам. Мацката е невероятна. I want you back страшно ме изкефи Цитирай
solo5 Отговорено Септември 20, 2007 Автор Отговорено Септември 20, 2007 Значи дотук научих за следнит еефекти на Boss Boss RC-2 Loop Station Effect Pedal Boss RT-20XL Loop Station Boss RC-50 Loop Station честно да ви кажа този последния Boss RC-50 много ми легна на сърцето Цитирай
solo5 Отговорено Септември 20, 2007 Автор Отговорено Септември 20, 2007 изтеглете и вижте това видео http://media.roland.com/en/v/v0444/v044407M.mov преди да го изгледам се чудех дали може да се сработи с Boss GT-6 сега вече знам, че може (във видеото ефекта е вързан заедно с Boss GT-8) Много яка машинка за свирене на живо Цитирай
Recommended Posts