Parni_Valjak Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Съвсем истинските трансформатори стигат до $90 и нагоре. Защо си мислиш, че готов лампов микрофонен предусилвател ще ти е евтин? Качествените микрофонни предусилватели са хиляди долари. Беееерингерът не е от тях, той е лампов толкова, колкото да пише че е такъв, и да служи за мухоловка. Така де, да привлича хората дето търсят "лампов"звук. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 Честно ли бе?!? Ми аз тогава по-добре да си взема готов. Очаквах, че ще ми одерат кожата, но пък чак толкова. Има един лаф който го знам от YtseJam: "с пръдня боя не става" Този микрофонен предусилвател на gyraf струва 3000$ Ако не те кефи отиваш на берингер- пак с лампа Цитирай
Gregg Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 "с пръдня боя не става" Много правилно казано. Щом искаш качество трябва да си приготвиш парички. Иначе вземаш два чипа и си готов. Цитирай
Васил Костов Отговорено Септември 16, 2007 Автор Отговорено Септември 16, 2007 Е, то от парички до парички има разлика. Аз си представях нещо до 600-700eu най-много. В Томан имаше доста за горе-долу тая цена и по това се ориентирах, но за съжаление - грешно. Цитирай
Gregg Отговорено Септември 16, 2007 Отговорено Септември 16, 2007 (Редактирано) Аз си представях нещо до 600-700eu най-много. Ако това ти е бюджета ще успееш да се справиш без проблеми, но някои неща е по-добре да се купят, макар и втора ръка, отколкото да се правят. Редактирано Септември 16, 2007 от Gregg Цитирай
bir4o Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Не бих казал, че този мик преамп е много лампов. Просто по пътя на сигнала има лампа. Ето ти една схема за мик преамп с 2 лампи. Да кажеме че сме събрали елементите - а как да се оправиме със изходното трафче? bircho, имаш два входни микрофонни на моното. Кръглите. Имаш и линеен - малкия с Ш-образни ламели до тях. Така можеш да сътвориш двувходов, едноизходен микрофонен преамп. Е, няма да е Lundahl или Jensen, ама тяхната цена е колкото на цял преамп... Успех! Тука за информация за другите съфорумници става въпрос че може да се използват и не толкова качествени входни и изходни трафове - примерно от МОНО 25 - за микр- преамп Цитирай
Recommended Posts