Evtim Djerekarov Публикувано Септември 13, 2007 Публикувано Септември 13, 2007 Принципно бих могъл да напиша MIDI аплет, който да дава възможност потребителя на форума да пише на няколко инструмента, и останалите потребители да 4уват, и да виждат в графи4ен вид в мнението, а няколкото байта или килобайта информация да стои на сървъра. Това ще е особено полезно в раздели като теория и композиране, ноти, и др. Въпросът е дали е възможно в този тип форум да се embed-не подобен аплет, който да може да се въвежда от страницата за даване на мнение, както и дали е възможно аплета да пише по файлове на сървъра, или в база данни. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Не мисля, че Инвижън ще разрешат чак такава къстъмизация на скрипта си. Предполагам разрешават да се използват само плъгини, които са техни. Имай предвид, че форумния скрипт е платен също. Ако нещо го строши вината не е на Инвижън, а на този, който е пипал по скрипта. Цитирай
olygofren Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Бекъп? Идеята е готина. Без да съм особено запознат (администрирам на любителско ниво един такъв форум, ама по-стар), струва ми се, че има къде да се ръгне такова нещо, дори и да е само като част от скина, без да нанесе някакви щети. Едит: Обаче май може и да не може, и ще е жалко. Редактирано Септември 14, 2007 от olygofren Цитирай
Recommended Posts