kukuman Публикувано Септември 12, 2007 Публикувано Септември 12, 2007 Така накратко да ви обясня какво точно ме интересува. Искам на моя бас да сложа Мюзикменски хъмбъкер. Моя бас е следния модела е Vintage V950 с активна електроника.нямам никаква идея какво трябжа да се направи за да си сменя адаптера.Стига ли ми да взема само адаптер или трябва и да сменям електроноката. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Няма как да ти отговорим, преди да сме разгледали схемата на баса, и схемата на активната електроника. Ако адаптера пасва в дупката за него, няма да е трудно. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) така като гледам не пасва , ще трябва да се махнат сегашните 2 адаптора, да се запълнят дупките и с фреза да се направи нова кухина (между 2те стари) за мм адаптера, след което да се пребоядиса баса - сам си предцени дали горе описаното е по-лесно или да смениш направо баса едит: струва ми се възможно да се разшири кухината на Р-адаптера и там да се сложи ММ, но май ще е по-назад отколкото трябва а и ДЖ+ММ адаптер е странна конфигурация - не разбирам много басистите да кажат Редактирано Септември 12, 2007 от Overdrive Цитирай
kukuman Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 на мен ми е ясно че ще се наложи да се реже, но предполагам може да се избегне махането на 2та адаптера, запълването на дупки и пребоядисването на целия бас. предполагах 4е проблемите могат да възникнат по скоро около съчетаването на новия адаптер с електрониката. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 O, тогава няма смисъл. Баса си е много хубав дървен цвят, и ще се загрози доста ако трябва да се боядисва в цвят, за да се скрият следите от рязаното. Пък и боядисването струва пари, и то не много малко. По-собре си намери адаптери, които пасват в дупките, и ти харесват. Цитирай
Recommended Posts