salt Публикувано Септември 12, 2007 Публикувано Септември 12, 2007 Инсталирах си огрмония VST инструмент с огромните банки от звуци и... Да ви кажа не съм особено впечатлен от звука и всъщност проблема е че не мога да автоматизирам иснтрументите които използвам Не приемат интонационни изкривявания от пич уела не приемат модулация от мод уела не приемат динамични корекции говоря ви за мастер волюма в миди редактора на кюбейз какво да го правя.така не става идеи? Цитирай
DJ Alex Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 За MOD WHEEL е хубаво да си зареждаш пресетите, който го поддържат (в самото им наименование има MOD). За PITCH не мога да ти кажа нищо, нека някой който познава Cubase по-добре да каже, че бачкам с друг хост . За volume и pan чекни в настройките на плъгина "USE STD. CC#7 / CC#10 for VOLUME & PAN". Хубаво е да споменеш все пак с коя точно версия работиш - GOLD или GOLD XP PRO ??? Винаги има и друг вариант - като не си впечатлен от звука, намери друго с което да озвучаваш оркестралните си партии. Що се мъчиш ? Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Инсталирай си ПЛАТИНЪМ версията с ЕКСПАНДЕРИТЕ и ще видиш що е туй огромен инструмент 140 ГигаБайта )))) Аз за тях отделен диск съм купувал Цитирай
salt Отговорено Септември 21, 2007 Автор Отговорено Септември 21, 2007 Благодаря за насоката, но някой да знае откъде да се сдобия с Silver Edition, говоря ви за тракер не за купуване. Пишете ми ПМ. Благодаря. Цитирай
Enemy23 Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 (Редактирано) Аз се мъчих около 6 месеца със EWQL Платинум и накрая се захванах със VSL. Никакви проблеми. Верно, VSL Pro, Horizon, Performance Set и тук там някой гъдел като True Strike и RA ще ти заемат не по-малко от 500-600 ГБ, 1 ТБ ако ги конвертираш в Контакт (по-добрия вариант ) Редактирано Декември 18, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Da_Fuse Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Добре бе хора, копаете ли ги вие тия хардове 160 гб за едно вст само терагайта за друго Цитирай
Recommended Posts