Jump to content
Българският форум за музиканти

Ефект(Ех Тези Компютри)


Valnyr

Recommended Posts

Така може и да е имало таква тема ко има моля посечете ми коя е точно да не ровя...

Търся си програмка която да ми прави ефект на китареското :) казаха ми GUitar FX някоя друга ако препоръчате добре дошли :P, а най-смешното е че ще го мъча тва на акустичката така че дайте идеи ако имате!ДА ЖИВЕЯТ ЕСКПЕРИМЕНТИТЕ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да беше погледнал малко по-надолу... Там дето пише софтуер ала-бала... Иначе Guitar rig, fruity loops ала-бала също вършат работа. Не си представям обаче да изкараш на акустична китара без сносен адаптер кривоч без 400% шумове :)

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичага, не искам да ти убивам ентусиазма, обаче без електрическа китара, музика за електрическа китара не може да се свири. Може да опиташ, но не очаквай да звучи добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има толкова много теми по този въпрос, че няма как да не затворя тази тема. Моля, използвай търсачката на форума ни. За програмата, която си споменал специално имаше много полезни теми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.