ivo_minchev Публикувано Септември 11, 2007 Публикувано Септември 11, 2007 (Редактирано) Вокалиста си забрави текста. Не обръщайте внимание на това. Редактирано Септември 11, 2007 от ivo_minchev Цитирай
bigjav Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 Сърдечни поздравления. Имайки впредвид колко много и трудно се работят вокали, евала за положениете усилия и труд! Много добре Успехи! Цитирай
Edguy Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 (Редактирано) Аз бих казал текста да му е проблема - ще го научи Евала на високия бекинг - това е ценния глас... И малко солцето ще трябва да се поработи май... Ама в сравнение с това :http://youtube.com/watch?v=FFfcnN2q4Zc&mode=related&search= сте богове Редактирано Септември 11, 2007 от Edguy Цитирай
ivo_minchev Отговорено Септември 11, 2007 Автор Отговорено Септември 11, 2007 Евала на високия бекинг - това е ценния глас...И малко солцето ще трябва да се поработи май... За бекинга мерси. За солото си прав. Свиря доста фалшиви тонове. Убий ме ако помня защо. По принцип на сцената гледам да си прая купоня (както казваше един авер) и понякога излизат големи глупости от пръстите ми. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Айде, бе, за 2 фалшиви фалшиви тона ще правим проблем ли? Те ония Големите бъркат също, така че... Иво, много добре е станало, кефи ме! Недоволен съм само от оператора - много статично, малко зуум да имаше за разнообразие и т.н. Е, ясно ми е, че не е имало оператор, но защо не "наехте" някой да врътка малко по копчетата. Цитирай
ivo_minchev Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 Айде, бе, за 2 фалшиви фалшиви тона ще правим проблем ли? Те ония Големите бъркат също, така че... Иво, много добре е станало, кефи ме! Недоволен съм само от оператора - много статично, малко зуум да имаше за разнообразие и т.н. Е, ясно ми е, че не е имало оператор, но защо не "наехте" някой да врътка малко по копчетата. Оператора беше от екипа на организаторитена феста. Имаше един пред нас дето снимаше и се тикаше в нас, заляга, снима отгоре ама ко стана с неговите запси... Дори като ни дадоха DVD-то със записа на диска беше написано грешно името ни. Цитирай
Recommended Posts