max_paine Публикувано Април 27, 2005 Публикувано Април 27, 2005 искам да си купя акустична китара с метални струни...събрал съм някви пари обаче не са много....кам 180 - 200лв...кажете ми за тези пари ква китарка да си взема щото съм доста объркан понеже обиколих сума магазини и единственото стойностно нещо което ми хареса за тези пари беше някав Nashville с пиезо адаптер....кажете мнение дайте съвет каква китара да си взема и от къде като става въпрос за тези пари(около 180) лева...няма да е кой знае какво ама все пак да е читава....ае Цитирай
pepislang Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Виж в магазина на xxxx.Там имаше едни прилични Fenderi,който не са made in USA естествено,но не бяха никак лоши.Мисля че бяха малко над 300лв. обаче! Друг вариант е в магазина на Кокала-там преди време имаше едни китайски акустички с много готин фасон и удобни грифове.Те струваха към 200лв. За съжаление не знам точните адреси на магазините,но ако не се сещаш къде са ,питаи някой от форума ще ти ги каже. Успех! Цитирай
Glacierise Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 (Редактирано) За читава акустична за тия пари - или Fender в xxxx, или Yamaha в Dynacord. Аз лично не съм фен на акустичните Yamaha, ама пробвай двата варианта. В RF има и western акустични, и класически. Ходи разгледай <_> Редактирано Април 27, 2005 от Glacierise Цитирай
Guest kura Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 в благоевград има един магазин (forte),та там има страхотни китари-ел.акустични(stagg)на такива цени-около 200-240лв.много са добри повярваи ми,за такьв клас са супер а за софия не сьм запознат :think: аре Цитирай
max_paine Отговорено Април 27, 2005 Автор Отговорено Април 27, 2005 Glacierise Фендър за тези пари ще мога ли да си намеря??? Ямаха не искам аз...но относно фендърите гледах има много готини аз лично уестърн китара търся..какъв е адреса на магазина? Цитирай
Glacierise Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Адресът е ул. княз Борис I 117. Можеш да го погледнеш в bgmaps.com. Лесен начин за намиране е да тръгнеш от статуята на Света София по новия булевард (Тодор Александров) от лявата страна, покрай Булбанк. Като стригнеш 2рата пряка, ще го видиш. Цитирай
synchu Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Ямахите, обаче, никак не са лоши и бих те посъветвал все пак и на тях да им хвърлиш поглед (и ухо ). Съмнява ме обаче, че ще има модел за около 200 кинта. :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 има, аз пробвах една ама класическа с найлон, те си имат специфичен класически сухичък стегнат звук и ако е за запис става с хубав микрофон обаче, иначе пък фендерачетата според мен вадят по-ясен, отчетлив, изчистен един такъв звук с по-умерени баси, но то си зависи кой кво иска, а за метални струни нищо не съм пробвал така че Цитирай
max_paine Отговорено Април 27, 2005 Автор Отговорено Април 27, 2005 определено не ми трябва класическа....говорим за уестърн китара...класическа си имам много хубава Кремона махагонова CL650MC която продавам понеже не ми върши никаква работа Цитирай
Recommended Posts