bigjav Отговорено Ноември 9, 2004 Share Отговорено Ноември 9, 2004 Още нещо два пъти по-силно от 20w е 40w, ане 200 както е написано по-горе, и разликата е в 3db 100w са с 3db по-силни от 50w и т.н. Успехи Bigjav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Ноември 9, 2004 Share Отговорено Ноември 9, 2004 Струваше 625лв. като го всех оня ден, т.е. сущата цена като Fender FM212 Айде! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 9, 2004 Share Отговорено Ноември 9, 2004 Още нещо два пъти по-силно от 20w е 40w, ане 200 както е написано по-горе, и разликата е в 3db 100w са с 3db по-силни от 50w и т.н. Успехи Bigjav хехехехеххе......Oще нещо - не е нещо Изходната мощност е 2 пъти по-голяма. Под по-"силно" имам предвид точно това. Не смятам да влизам във физиката на явленията звуков интензитет, налягане, мощност на см^2, ефективност на говорители и т.н., за да се убеждаваме. Нито имам време да го правя, и да си припомням цялата теория. Но се поправям - за да е два пъти "по-силно" от 20 ватов усилвател ти трябва приблизително 200 ватов усилвател. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angry Samoan Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Hi, аз съм Uncle Ernie просто се регистрирах под друг nick. Миналата седмица отидох до Благоевград и поръчах MG 100 DFX и хората бяха много коректни и ми го изпрариха няколко дни по-късно. Това combo се оказа ебати добичето. Като го надуя малко над средното ниво направо къса глави и кърти мазилки. Съседите са токова доволни от това , че вече са решили да подадат жалба в полицията. Иначе combo-то има много добър Overdrive канал и distortion-a звучи много добре, а DFX превключвателя го кара да звучи като лампов. OD2 е повече за метал и сола, така че него не го ползвам чак толкова много, но OD1 вади перфектен особено за рифовете на Black Sabbath. Има само един малък проблем,когато съм на Overdrive канала и като си махна ръцете от струните се чува един брум. Това от адаптерите на китарата ли е или от amp-a? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts