interman Публикувано Септември 10, 2007 Публикувано Септември 10, 2007 Значи взех си китара преди месец и половина и почнах да се уча сам, т.е чета от тук от там, гледам в нета и така. Сега обаче реших, че ако искам сериозно да се захвана, трябва да тръгна на уроци. Та интересуваше ме къде мога да ходя и колко пари ще ми струва горе-долу. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showforum=5 Цитирай
Hantov Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Все пак е хубаво да има една тема с нещо като каталог на учители по китара. Всеки ученик да представи своя, ако той евнтуално набира ученици. Както и всеки учител да предложи услугите си . Цитирай
az15678 Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 здравей! аз давам уроци по електрическа китара. ако те интересува, пиши ми на този имейл, за да ти обясня по-точно: uroci666@gmail.com чао и успех!!! Цитирай
Recommended Posts