korn-jubi Публикувано Септември 10, 2007 Публикувано Септември 10, 2007 (Редактирано) Искам да питам има ли значение като свиря някоя гамичка примерно, дали ще дръпам надолу или нагоре струната ? Щото мене лично ми е по-лесно отдолу нагоре да дърпам ( иначе ако е отгоре, надолу -> нещо изпускам струните ) П.С. Не ми се смейте, свиря от 7,8 месеца още ( Чак сега ще ходя на уроци, но иначе всички песни на Джудас Прийст си ги свиря )))))))), естествено без солата ) Редактирано Септември 10, 2007 от korn-jubi
lizardman Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 След като ходиш на уроци, най-добре е да попиташ учителя си и за това и за всичко друго. Възползвай се максимално, срам ли те е кво?
korn-jubi Отговорено Септември 10, 2007 Автор Отговорено Септември 10, 2007 След като ходиш на уроци, най-добре е да попиташ учителя си и за това и за всичко друго. Възползвай се максимално, срам ли те е кво? Написал съм, че "чак сега ще ходя"...Просто ако има значение искам да знам, за да не го уча грешно и да се поправя след като ще ходя.
korn-jubi Отговорено Септември 10, 2007 Автор Отговорено Септември 10, 2007 трябва всякак да можеш ... Значи ме чака много работа.Мерси
musicman Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Ако беше отишъл на уроци тези неща щеше да ги знаеш пореди 6 месеца. За това силно препоръчвам на всеки начинаещ да си намери учител. Не, че тук не ти казаха какво да правиш но това са елементарни неща, които после много ще ти пречат ако не ги знаеш. А учителя ти щеше да те е коригирал 100 пъти до сега.
Recommended Posts