Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно раздела "търся музиканти"


Recommended Posts

Невъзможно е да се проследят толкова много обяви и после да мрънкате ,че не се четат !?!? Е КАК ДА СЕ ЧЕТАТ !!!???

Вземете и разделете нещата на различни раздели !

за търсят се китарист .. барабанист и тн .. и като се публикува , най -леснотот е да има чек бокс за какво се търси /- чиста работа .... !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да се получи претрупване на теми..Точно сега..аз търся барабанист, вокал и клавирист по възможност.., което означава, че трябва да направя три отделни теми вместо една както е сега. А и не вярвам да оправи проблема...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ipo,само не разбрах сега или веднага? Като отправиш градивно предложение и го формулираш по подходящ начин - може и да му обърнем внимание.

 

Темата се затваря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надписвам Мефисто, за което му се извинявам, но веднага давам аргументите такова разделение да не може да се направи! Причините са следните. Повечето групи или отделни персони не търсят само китарист или барабанист, например. Търсенето е много по разширено доколкото се забелязва от почти всички теми, които са пуснати в този раздел. Друга причина е, че темите в този раздел ще скочат неколкократно, защото една новосформираща се група ще пише по една нова тема във всеки подраздел ако търси от всеки тип музикант поне по 1 един член. Това е неперспективно! Казвам го от личен опит.

Последната причина е следната. Разделението на темите ще бъде истински кошмар за нас модераторите. За два дни разделих и преместих темите в Купува-Продава, което ми коства доста нерви и време. Там обаче има разделение, което може да се прецени! В конкретния раздел, за който е отворена темата така няма да може да се процедира.

Това са причините такова разделение да бъде тотално немислимо и невъзможно!

 

П.П. @ipo Занапред бъди спокоен в тона си, когато се изказваш за конструктивно предложение от такъв тип. Caps Lock-а се толерира като крещене в Интернет комуникацията, а тук крещенето се счита за липса на възпитание. Има една приказка - "Който търси - намира!". Защо не си се опитал/а да използваш ТЪРСАЧКАТА на форума ни преди да ни нареждаш какво да правим. Структурата на форума се предлага и от потребители, но това става внимателно и с много обсъждане, тъй като не е лесна работа(казвам го, защото май не ти е известно).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.