MDMACORP Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) ДСП ефектите си спомням ,че не работят над 48кхц. Работят ... За протокола : при 0404PCI . И аз съм с 0404псай и не става Дори при 48/24 немога да ползвам ефектите извън семплера на ему (протеус или емулатор примерно).Ако се опитам да ги сложа на аудио трак с вст панела на ефектите се получава странен заглушен резултат с бръждене, но не докато го прослушвам в кубейс а след като експортна крайния микс. Редактирано Септември 12, 2007 от MDMACORP Цитирай
MDMACORP Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Защо като хвана тази теми винаги всички млъкват...толкова ли няма някои който да знае как става работата... Цитирай
bassmaniac Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 .....ами може би доста обаркано и неясно излагаш вапросите си.........пьк и и то май не си задал някакав конкретен вьпрос........ Цитирай
MDMACORP Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 И кое ти е неясно ? Не задам въпрос ,а споделям лично мнение от работата с картата.Въпросът съм го задал в друга тема преди доста време . Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 ^ Пробва ли да експортираш със и без "Real-time export" опцията? Цитирай
MDMACORP Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 ^ Пробва ли да експортираш със и без "Real-time export" опцията? Да.Няма резултат. Цитирай
rusnaka Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 (Редактирано) мисля, че 0404 е добър избор... Редактирано Октомври 6, 2007 от rusnaka Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Относно това, че не върви друг саунд извън Кюбейс - нали има едни отметки там за мониторинга и т.н. Тази за която си мисля се казва "Release ASIO driver in background". Когато е включена и Кюбейс отиде в бекграунд режим - АСИО драйвера се "пуска" за други приложения. Цитирай
Яна Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Здрасти, аз си поръчах Ему-то от приятелка, която живее в САЩ и така излиза с 160лв по-евтино, като се шипва 2 пъти. Такаче ако имаш познати там, можеш да се възползваш. Иначе го чакам с нетърпение и като е тук ще кажа отзиви Хубав ден! Цитирай
Recommended Posts