Martin Donchev Публикувано Септември 4, 2007 Публикувано Септември 4, 2007 Здравейте, Искам да си взема един уапедал и съм се спрял на Дънлоп (по ред причнини, някои от които и чисто емоционални). Имам приятел в щатите дето ще ми прати от там, въпроса е че незная кой да си взема. Те имат доста в сайта си а аз нямам особен опит с уапедали и затова немога да си избера (ако го направя ще е на сляпо). Може ли някой по-опитен да ме посъветва кой педал е по-добър? Благодаря предварително Цитирай
Efo Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 На сайта има семпли на всеки един от моделите - който и да вземеш няма да сбъркаш Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Аз имам CryBaby Wah & Morley Wah PWA. Не усещам някаква съществена разлика между двата. Но повече ми хареса Дънлопа (заради заглавието най-вече) и реших да си оставя него, а Морлито да продам. Но иначе и двата са много сходни, а и двата са си готини!!! Цитирай
Recommended Posts