preIbanez Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Незнам защо обаче Грег почва все повече да ме кефи Ебаси яките неща! Еееех, колко ли струва една такава лудница? Това на снимката по-горе - около 900 лв. и то защото имало някакви екстри като ревърб и прочие. Значи нормално може и по-малко да е, но не искам да говоря наизуст. Преди малко говорих с Галин и май ще има изработка на още един къстъм амп но доста по-различен от това май ... Наздраве и да живее Варна и всичко "made in Varna" ...може би е имал моята поръчка в предвид...аз чакам с нетърпрние да се пръкне поредния негов амп...за да му стана горд собственик...както е замислен следва да бъде просто умопомрачителен... Цитирай
Trysth Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 preIbanez, пак ли за лампов амп говорим? Някой поръчвал ли си е транзисторен амп при Грег? И въобще занимава ли се подобни ампове, че ми се въртят разни идеи из тиквата. Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Преди време стана дума и тогава ми каза, че се занимава само с лампови ампове. Честно казано, никак не съжалявам Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 ...зае*и ги висчки хибридни дигитални и транзисторни ла*на...аз откакто чух творението на Грегг се чудя къде да се завра с моя БОСС ГТ8...в момента му се дразня както на времето се дразнех на бившия ЗООМ 707...само чакам да ми стане ламповия амп и разкарвам всичко останало...а тебе какво точно те притеснява в лампите...теглото...подръжката...не е кой знае какво...ако е за цената...не мога да коментирам конкретно...но лампите на Грегг излизат колкото транзистор или най-много хибрид на сравнително популярните компании...по-добра оферта няма да намериш повярвай ми...цената е смешна сравнена с качеството на звука и изработката...ГРЕГГ ПРЕЗИДЕНТ... ПС: извинявам се за -а... Цитирай
Trysth Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Ми малко цената То самата цена на ампа е мн добра, ама нали трябва и кабинет с говорителки да се взима... Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 ...ами че те и транзисторните усилватели имат говорители... Цитирай
Trysth Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Аз мислех, че телепатично се предава звука при транзисторните.... btw Грег прави ли комбота или само глави? Тва ми е големия въпрос на мени. Цитирай
bratmito Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 В стари теми съм срещал и комбота.Даже в един негов усилвател имаше канал който преставляваше моднат Металзон.Все пак най-добре е да говориш с правилния човек,че малко ставаме като адвокати. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Аз мислех, че телепатично се предава звука при транзисторните.... btw Грег прави ли комбота или само глави? Тва ми е големия въпрос на мени. ...не съм се заяждал...просто каквото и да вземеш все ще ти трябват говорители...поне един...а мен ако питаш наличието на 2х12" поне е направо задължително...иначе вероятно Грегг прави и кубета...не виждам причина да не прави след като на главите може да се уточнява всеки аспект на екстрите и дизайна до най-налудничавите подробности...аз лично съм доволен от този човек преди изобщо да е направил за мен каквото и да е...комуникацията при сътворяването на проекта е на много високо ниво...и така човек е сигурен че в крайна сметка накрая ще получи най ама най-добрия резултат...иначе не знам дали си мислил за глава с кабинет 2х12"...понеже в някой случаи може би това е оптималното решение... Цитирай
Trysth Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Боби, ей тва е красота вече. preIbanez, и аз не искам/х да се заяждам. Просто ми трябва амп със средна сила за свирене вкъщи, а не за репетиции. Демек глава + кабинет ми е ненужна просто. Това кубе на снимката ми е перфектно като решение. Мерси на всички за отговорите. Цитирай
KingdomX Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Има много готин дизаин главата, а й кубето, на което сте постнали снимката. Човека явно много се старае. Поздравявам го за това което е сътворил, и което ще твори за бъдеще. Интересувам се колко струва главата, която е направил. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 ...няма ли шанс да пуснеш малко нови семпли с усилвателя... Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 колко струва една такава глава? Цитирай
chlen Отговорено Септември 13, 2007 Автор Отговорено Септември 13, 2007 ...няма ли шанс да пуснеш малко нови семпли с усилвателя... За момента имам само този - http://media.putfile.com/Garland-lead-gain...Venci---mastara, тва не го свиря аз обаче, да не ме помислите за фен на металица Като ми остане свободно време може да запиша още нещо... За цени се обръщайте към Gregg, всеки амп е различен и цената е различна, пък сега и инфлация едно друго Цитирай
Recommended Posts