temerut Публикувано Септември 2, 2007 Публикувано Септември 2, 2007 2ри опит http://media.putfile.com/10561077107410721...--Sorrow-N-Pain Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 (Редактирано) Оп е че ко му беше на първия .....?! Относно песента.....лично мнение че пеенето Още по силно леко ако може да е..... Отлично е иначе! П.С......в тоя вариант китарките по яко звучат!и са попроменени....на места...... Редактирано Септември 2, 2007 от Old_Shetarhand Цитирай
icho7ryches Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 М.. яко е парчето.. и мен ме кефи.. вокала ми допада. Само дето самата песен звучи доста постна на моменти.. сякаш и липсва нещо и се отварят "дупки" тук-таме.. може би ако се вкара едно леко клавирче ще се запълни атмосферата (само да не е много "шарен" клавира) аз си го представям по-скоро нещо като хамънд органа на Пърпъл. Цитирай
synchu Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 На мен също ми харесва парчето и се съгласявам с icho7ryches Малко глухо и басово ми звучи и ехото е повечко във вокалът, ако държите и на мнения за продукцията/смесването Цитирай
temerut Отговорено Ноември 2, 2007 Автор Отговорено Ноември 2, 2007 Ще го запишем от ново измъчихме се при Данчо Лазаров но не става нищо при него това е максимално добре като звук Цитирай
Recommended Posts