zanev 70 Публикувано Септември 2, 2007 Публикувано Септември 2, 2007 Здравейте на всички . Интересувам се от разликите които евентуално съществуват между GT2 и Tri-A.C. , и понеже знам че колкото е по конкретно е по добре ето - ... има ли принципна разлика в саунда между двата ефекта - кубетата които симулират уж са едни и същи , но в GT2 има тристепени функции ''MOD'' и ''MIC'' които предполагам са някакви филтри , а в Tri-A.C. тези функции липсват , но пък има среди които евентуално компенсират липсата на тези функции ..... питам това щото демото на GT2 звучи по хеви , а това на Tri-A.C по винтидж хард рок - говоря за демото на най твърдото калифорнийско кубе - т.е. симулацията на Меса и дали тази разлика в демотата би трябвало да означава че GT2 е профилирано за по твърда музика от Tri-A.C. ...... интересувам се щото мисля да си взема нещо от този род и понеже Tri-A.C. изглежда по удобно с тези три програмируеми педалчета , но пък навсякъде оценките за GT2 са по високи , та ще съм блатодарен ако някой има опит от първа ръка да сподели ... ще ми бъде много от полза . Благодаря предварително . Живи и здрави . Цеко ето и линкове към ефектите ако някой не ги е виждал .. http://www.musiciansfriend.com/product/Tec...edal?sku=151794 http://www.musiciansfriend.com/product/Tec...ator?sku=480208 Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Нямат нищо общо. Три Ак е олд скул. Без много гейн. Звук 70 те. Трябва му компресор или бустер за повече гейн. Иначе е по динамичен и по красив звук от ГТ. Цитирай
TONY Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 не сьм ги имал и двата, обаче на сайта на Санамп има достатьчно добри семпли. имал сьм АС 3 - и звучи точно, както на сайта. не знам защо Блек Бьрд,казва че не му стига гейна (най вероятно за неговото свирене - вкус не стига) според мен си е напьлно достатьчен... и прави отлично това, за което е направен - да стимулира фендер,маршал и меса. естествено, когато го продавах на един или двама не им хареса - което означава само, че най добре е да пробваш лично... и двата с твоята китара и твоята апаратура. Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 2, 2007 Автор Отговорено Септември 2, 2007 ... значи е не случайно това , че в мненията които съм чел по сайтовете по хеви ориентираните харесват GT2 много повече от Tri-A.C ... благодарско за съдействието Цеко Цитирай
Recommended Posts