sali Публикувано Септември 2, 2007 Публикувано Септември 2, 2007 Някой може ли да ми назове някаква програма за прослушване на стилове на компютъра и от там да си подбера, кои от тях да си запиша на дискета и да си ги вмъквам на моята YAMAHA PSR730, защото сега ги пиша на дискетата бе да знам какво представляват и едва на синтезатора ги разбирам, има ли такава програма освен в мечтите ми?
Jordan_J Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 (Редактирано) ЕМС Style Works 2000 Universal Освен това тази програма може да конвертира стилове от всяка към всяка платформа - КОРГ, Ямаха, Солтън и т.н. Върши идеална работа ... Редактирано Септември 2, 2007 от visiondann
sali Отговорено Септември 2, 2007 Автор Отговорено Септември 2, 2007 ЕМС Style Works 2000 Universal Освен това тази програма може да конвертира стилове от всяка към всяка платформа - КОРГ, Ямаха, Солтън и т.н. Върши идеална работа ... Благодаря, а можеш ли да ми дадеш някакъв адрес от който да си я изтегля, защото за сега не мога да я открия, търсих и в торентите, все едно че не съществува, не че не ти вярвам, но просто за момента не мога да се справя.
sali Отговорено Септември 2, 2007 Автор Отговорено Септември 2, 2007 ЕМС Style Works 2000 Universal Освен това тази програма може да конвертира стилове от всяка към всяка платформа - КОРГ, Ямаха, Солтън и т.н. Върши идеална работа ... Благодаря, а можеш ли да ми дадеш някакъв адрес от който да си я изтегля, защото за сега не мога да я открия, търсих и в торентите, все едно че не съществува, не че не ти вярвам, но просто за момента не мога да се справя. Еее, намерих тази версия EMC Style Works midi 2000 Universal v1.95d, инсталирах я и наистина ме кефи, но ми иска активиране
Jordan_J Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Ми аз като я купувах навремето, активирането ми излезе над 400 евро, че даже май 450 беше за универсалната версия за тая малката програма Хехех ...
kalinpetkov Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Програмата StyleWorks наистина е много хубава, но ако искаш първо изтегли демо версията да видиш дали на теб ще ти хареса и ако ДА изтегли кракната версия от датата.
Dakata_m Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 ЕМС Style Works 2000 Universal Освен това тази програма може да конвертира стилове от всяка към всяка платформа - КОРГ, Ямаха, Солтън и т.н. Върши идеална работа ... Благодаря, а можеш ли да ми дадеш някакъв адрес от който да си я изтегля, защото за сега не мога да я открия, търсих и в торентите, все едно че не съществува, не че не ти вярвам, но просто за момента не мога да се справя. Еее, намерих тази версия EMC Style Works midi 2000 Universal v1.95d, инсталирах я и наистина ме кефи, но ми иска активиране Аз имам пълна версия дай мейл да ти я пратя
roi Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Някой имали или знае версия на STYLE WORK която да отваря стилове на KORG PA1x.
Dakata_m Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Моята 1.95d версия обаче при Ямаха например си отваря дори и ритмите на Tyors 2. Не съм пробвал понеже нямам ритми от Korg Pa1x но не е ли съвместим с някои от посочените клавири в програмата като разширение на стиловете ( поне до някаква степен да му четат ритмите). В смисъл от configuration да посочим примерно i30 и т.н. Пак казвам, че говоря на изуст. Доста ритми от Корг до сега съм конвертирал за Ямахата и дори и да го няма посочен конкретно модела на корга все на едно от трите предложения в менюто там става
roi Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Работя от доста време с STYLE WORK имам 2 версии но не качват стилове от ПА1 може дасе направят за ПА80 и дасе исползват на ПА1 но искам директно да мога да качвам ритми от ПА1 зада се направят някои корекции.
VuDo Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 абе защо като конвертирам стила с тая програма и fill-a става в мажор и не се сменя ???
melih_korg Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 не може да изискваш чудеса от програмата, семплираните ритми изобщо не може да ги конвертира, мажорно и минорно може да му смениш при конвертирането, има си опции за настройка, за ра1х не е излязла програмата, има за KORG до pa80
roi Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 То май няма и да излезе щом досега нее излязла.
sali Отговорено Септември 15, 2007 Автор Отговорено Септември 15, 2007 Намерих си тази версия EMC Style Works 2000 Universal v1.99, която не изисква никакво активиране, само че не съм работил с нея все още...
kaio71 Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 И на мен ми трябва тази програма ше я пратите ли на kaio71@mail.bg благодаря предварително
Recommended Posts