ANDiTKO Публикувано Септември 1, 2007 Публикувано Септември 1, 2007 Кажете какво мислите за този демо запис.Рифа е глупав,барабаните са идиотски.Абе пънк риф на металски барабани. Ето какво ползвах : Drums : FL Studio 7 Producer Edition (bank perset,Tama) Bass : Ibanez apex II (електрическа китара,не е бас) Bass Effect : Guitar Rig 2 (bank perset,Bass/Roomy Bass) Guitar : Ibanez RG 370 DX (Standard Tune) Guitar Effect : ReValverII (custom perset,Marshall simulation) Multi Track and Mastering : Adobe Audition 2 mp3 Demo Here ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 не е лошо рифчето, ама микса определено трябва да се пипне. Аз от барабаните чувам само една думкаща каса. Саунда на китарата и баса иначе е як...пънкарски Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 1, 2007 Автор Отговорено Септември 1, 2007 не е лошо рифчето, ама микса определено трябва да се пипне. Аз от барабаните чувам само една думкаща каса. Саунда на китарата и баса иначе е як...пънкарски Самоче баса не е бас а е 7 стуната Ibanez Apex II на брат ми Барабаните наистина са идиотски обаче овеличих касата да кърти плочки ,просто така ме изкефи. Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 21, 2007 Автор Отговорено Септември 21, 2007 (Редактирано) Topic updated! Направих нови барабани и качих файла в www.putfile.com.Taka ще можете да чуете записа без да е нужно да го сваляте. Click here to listen the DEMO Edit : Става ли някой мод да ми редактира първият пост? Редактирано Септември 21, 2007 от ANDiTKO Цитирай
kostaaa Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Това ми прилича повече на стържене с нокът по пердето! Не знам.... по-добре се консултирай с някой по-опитен във форума, ама мисля че си доста далече от китарния звук! Иначе рифчето е готино Успех! Цитирай
kostaaa Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Не знам защо никой почти не ти обърна вснимание.... На мен ми се струва, че дори и DI box не си ползвал при свързаването на китарата с компа, което е много важно и за това да се е получило такова мазало. Не знам какво друго да те посъветвам, с тия дигиталните не съм си играл много ама май нещо сигнала от китара ти не идва много читав...... Цитирай
ANDiTKO Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 ооо брат ми!благодаря за подкрепата и не ми се прави че не си се занимавал з дигитални ефекти щото още помна когато ръгаше в creative SB EAX Dist. Цитирай
Recommended Posts