Goth Thug Публикувано Август 30, 2007 Публикувано Август 30, 2007 Здравейте! От известно време се занимавам с китарата и мисля, че вече е време да започна да се уча да свиря по ноти. Прегледах за стари учебници по музика, но не ги намерих - явно съм ги раздавал на някой. Та мисълта ми е ако може някой да ми каже някои по-простички за свирене песни, с които да започна. Ако има под ръка нотите направо да ги даде, ще му бъда много благодарен. Поздрави! Боби Цитирай
vlex Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Намираш си Guitar Pro и си теглиш табове от ultimate-guitar, guitar911.com етц простотии. То показва табове и ноти! Така ще свириш това което искаш, а не това което има Поздрави, Влад П.П. Софта можеш да намериш на сайта ми - никът ми.дата.бг Цитирай
Slav Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Гледай Guitar Pro-то да е с RSE (Real Sound Engine) Звукът на китарите и барабаните е значително много по-добър Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 (Редактирано) [offtopic] Да така е, но има орязани звуци при барабаните(примерно Chinese Cynball-a), затова аз махам RSE-то само на трак-а с барабаните. [/offtopic] Редактирано Септември 2, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
vlex Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Мен пък РСЕ-то ме дразни и си карам на 100% миди! За пореден път се убеждавам, че на хората се налага чуждото мнение, вместо да се оставят и да проверят кое как повече ги кефи... Поздрави, Влад Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 (Редактирано) ^Абсолютно! Да не говорим, че в някои аспекти мидито звучи по-добре и по-ясно от RSE... Редактирано Септември 2, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Vlad Отговорено Септември 2, 2007 Отговорено Септември 2, 2007 Пичърс, човека иска да свири по ноти. За страничните мнения - нова тема! Влад Цитирай
Recommended Posts