thurston Публикувано Април 22, 2005 Публикувано Април 22, 2005 (Редактирано) тези са сладки... а това как го искам... а по този Futurama 1962 ми текат очите просто---> линк към един фетишистки сайт сериозно, гледах тази супер яка шведска пост-рок/нойз (така пише у нето) Logh в О!Пишка и те използваха доста такива нещица...бас усилвател, няколко китари (а те доста смениха). Mudhoney също вкарват доста от тях. изглеждат квалитетни, а на концерта звучаха зверски яко.е то добре, че бандата си 'носеше' озвучител, ама единият монитор не бачкаше, така че 1:0 за българия все пак ...някой хващал ли е таковата? ОТ: забелязвам, че басисткият форум е мъртъв напоследък, та реших да го посъбудя...то и без тва май аз най-много поствам тук тия дни, но какво да се прави. Редактирано Април 22, 2005 от thurston Цитирай
разбойник Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 И аз от време на време имам подобни угризения. Тук сме 5 човека, ама кво, пак е гот. Само дето кот вляза в talkbass.com и видя "846 активни потребители в момента" или някой с 5682 поста ме хваща депресията . . . . По темата: Ретро мания яко! Почоплих на един два таквиз баса на изложението във Франкфурт - не е зле, ползват качествена електроника , гадовете Имах преди един техен лампов усилвател за бас , мисля че можеш да намериш мнението ми за него в оная тема дето всеки разказваше за това как го е удрял ток . . . . Иначе беше мнооо дОбър Цитирай
thurston Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Имах преди един техен лампов усилвател за бас дейба, какво направи с него?!? какъв е? Цитирай
Bassko Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Изглеждат като играчки! Има един ибанез за 10 кинта го продават на седмочисленици, много готин! Ако му се сменят адаптрите и струните с истински може и звук да изкара! хммм..... Ще взема да пробвам Цитирай
разбойник Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 дейба, какво направи с него?!? какъв е? Беше към 30 кила, 100 вата, голЕм. Какъв ток блъскаше от него . . . . . ужас! Няколко пъти сме прекратявали репетиции заради невъзможност на басиста да продължи . Сега като се замисля бил съм бая луд да продължавам да свиря с него без да го дам на някой да го ремонтира. Продадох го на Цецо от Анимационерите, ама това беше преди 6-7 години. Цитирай
Wicked Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Като стана дума за ретро фетишизъм, ето такова басче ме радва много(само пустата марка не мога да я запомня!) В Jazz-а имаше преди време такъв, но беше ... 1900 или 1500лв Цитирай
thurston Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 сладурани са! обаче аз като зацикля на нещо и само по-голяма зарибявка може да ме "отриби". та идеята ми е Hagstrom, Hagstrom, Hagstrom + = .. --->>> Цитирай
Nikifena Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 има 1 сайт дето само такива разни щуротии пускат там http://musicthing.blogspot.com/ Цитирай
Recommended Posts